Forumda Dolandırıldım !!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rating - 0%
@Enes2341 adlı şahıs benden 75 lira talep ederek 54K hesap göndereceğini dile getirdi. Hesabın post sayısı 62B olduğundan hesabın ucuz olduğunu düşünerek ben ilkçi olarak parasını gönderdim ama bu şahıs üzerinden bir gün geçmesine rağmen yanıt vermedi. Ödeme detayına kadar her türlü kanıt mevcut. Ha şöyle de bir şey var kimsenin hakkı kimsede kalmaz, Ben bugün gerekli yerlere de suç duyurusunda bulunacağım. Biraz da annesi babası uğraşsın. Herkese iyi forumlar.

Rating - 0%
Geçen az kalsın hesap alacaktım iyi kurtulmuşum he. Geçmiş olsun bu arada

Rating - 0%
@Enes2341 adlı şahıs benden 75 lira talep ederek 54K hesap göndereceğini dile getirdi. Hesabın post sayısı 62B olduğundan hesabın ucuz olduğunu düşünerek ben ilkçi olarak parasını gönderdim ama bu şahıs üzerinden bir gün geçmesine rağmen yanıt vermedi. Ödeme detayına kadar her türlü kanıt mevcut. Ha şöyle de bir şey var kimsenin hakkı kimsede kalmaz, Ben bugün gerekli yerlere de suç duyurusunda bulunacağım. Biraz da annesi babası uğraşsın. Herkese iyi forumlar.
İllegal bir iş yaparsın ve onu davaya verirsin lol

Rating - 0%
İllegal kovaladığımı kim söyledi?
İnstagram veya herhangi bir sosyal medya platformunda hesap alım-satımı sosyal medya yönetmeliklerine aykırı olduğu için dava havada kalır. Sen dolandırılmışsın burada hata sende de var dostum. Seni dolandıran veledi savunmuyorum yanlış anlama ama bunu çözerse forum yetkilileri çözer. Senin açtığın dava aylar sonra sonuçlanır 75 TL için 1K TL gibi bir dosya masrafı bile çıkabilir. O yüzden forum yetkililerine ulaşmaya çalış. Umarım başarılı olursun.

Rating - 0%
İnstagram veya herhangi bir sosyal medya platformunda hesap alım-satımı sosyal medya yönetmeliklerine aykırı olduğu için dava havada kalır. Sen dolandırılmışsın burada hata sende de var dostum. Seni dolandıran veledi savunmuyorum yanlış anlama ama bunu çözerse forum yetkilileri çözer. Senin açtığın dava aylar sonra sonuçlanır 75 TL için 1K TL gibi bir dosya masrafı bile çıkabilir. O yüzden forum yetkililerine ulaşmaya çalış. Umarım başarılı olursun.
Benim derdim 75 lira değil. O para zaten küçük bir mebla ama arkadaş yaşı gereği 75 lirayı büyük bir vurgunmuş gibi görüyor galiba. Hata bende doğru diyorsun ama böyle adamlara da güvenmemek gerekiyormuş. Forum yöneticileri de umurdışı davranıyor zaten. Allah'a havale ediyorum ne diyeyim. Teşekkür ederim bu arada...

Rating - 0%
75 liraya 54 k hesap verilemeyeceğini tahmin etmen gerekirdi

Rating - 100%
Banlandı, lakin sende ver savcılığa gitsin ne uğraşıyorsun. Ayrıca her zaman escrow kullanın diyoruz, hata sende şuan da.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,536Konular
3,269,067Mesajlar
315,365Kullanıcılar
hack300330Son Üye
Üst Alt