Arkadaşlar bildiğiniz üzere çok uzun süredir İMHATİMİ || SPYHACKERZ ekibi olarak topluca bir projeye katılmıyoruz, proje düzenlemiyoruz, yer almıyoruz.
Biraz canlanmak şart!
Ben diyorum ki Game Of Pwners projesine İMHATİMİ = SpyHackerz olarak katılalım. Hem eksiklerimizi görelim hem gücümüzü bir kez daha kanıtlayalım!
Özellikle bu projeye katılımda görmek istediğim iki isim var: baba - MecTruy ikisi de bu alemin efsaneleri arasında, oldukça uzun süredir aktif olarak görünmüyorlar. Bence pası atmanın zamanı geldi?
Gruplar Max 4 kişilik olacak ancak biz IMT1 IMT2 - SHT1 SHT2 vb. olarak isimlendirip grup olarak katılabiliriz. ( Grup ismi ortak karar alınıp belirlenebilir )
Haberleşmeyi TeamSpeak / Skype gibi online ücretsiz konuşma imkanı tanıyan programlar ile sağlayabiliriz.
Dediğim gibi bu sadece bir öneri. Tartışalım oluruna olmazına bakalım ve katılalım.
http://www.gameofpwners.com/
Biraz canlanmak şart!
Ben diyorum ki Game Of Pwners projesine İMHATİMİ = SpyHackerz olarak katılalım. Hem eksiklerimizi görelim hem gücümüzü bir kez daha kanıtlayalım!
Özellikle bu projeye katılımda görmek istediğim iki isim var: baba - MecTruy ikisi de bu alemin efsaneleri arasında, oldukça uzun süredir aktif olarak görünmüyorlar. Bence pası atmanın zamanı geldi?
Gruplar Max 4 kişilik olacak ancak biz IMT1 IMT2 - SHT1 SHT2 vb. olarak isimlendirip grup olarak katılabiliriz. ( Grup ismi ortak karar alınıp belirlenebilir )
Haberleşmeyi TeamSpeak / Skype gibi online ücretsiz konuşma imkanı tanıyan programlar ile sağlayabiliriz.
Dediğim gibi bu sadece bir öneri. Tartışalım oluruna olmazına bakalım ve katılalım.
http://www.gameofpwners.com/
- Yarışma Hk.
- Game of Pwners projesi ülkede siber güvenlik farkındalığını artırmak amacıyla, octosec ve canyoupwnme ekipleri tarafından düzenlenen bir Capture the Flag ( Bayrağı yakala ) yarışmasıdır.
- Yarışma 17-19 Şubat 2017 tarihleri arasında gerçekleşecektir.
- Düzenlenecek olan yarışma bir maraton olarak hazırlanmaktadır. İlk etap ısınma turları ile geçecek ve Game of Pwners'a kayıt olan takımlar basit ve öğretici sorular eşliğinde hazırlık aşamasını tamamlayacaklar. Sonrasında ise gerçek oyunda
- yarışacaklar. Yarışma sonucunda dereceye giren ilk 8 takım Cyber Fight Club projesinde yer almaya hak kazanacak. En iyi
- oldukları alanda bir birilerine meydan okuyarak zirvenin savaşını verecekler. Yarışmada dereceye girenler için ödüllerin
- yanı sıra iş ve staj fırsatları kapıda!
- Kısacası!
- Burası siber dünyanın dövüş kulübüne açılan kapısı!
- Game of Pwners!
- Yani tam olarak rekabetin başladığı yer!
- Aynı zamanda kendini yetiştirebileceğin bir maraton.
- Arenaya girdiğinde tahtın sahibi olmak isteyeceksin.
- Ellerin titreyecek.
- Hızlı ve takım olmayı başarabilenler zirvede olacak.
- Taht kavgalarını parmaklar gerçekleştirecek.
- Korkulara yer yok!
- Nefesler tutulacak.
- Büyük yarışmada kendini göster ve büyük ödüllerin sahibi ol!
- Sonra siber dövüş kulübünün kapıları senin için aralansın!
- Maraton bitti sanacaksın.
- Fakat herşey yeni başlamış olacak.
Son düzenleme: