evet fotoğrafta gördüğünüz gibi daha önceki mesajlarıda buna benzerdi ben bu gayin hesabini nasil kapatirim kendimi kötü hissettirdi a**cik
Hesabı ver, parayı at, hesabı uçirimevet fotoğrafta gördüğünüz gibi daha önceki mesajlarıda buna benzerdi ben bu gayin hesabini nasil kapatirim kendimi kötü hissettirdi a**cik
Ekli dosyayı görüntüle 17563

Parayla kapattıracaksam konuyu alış-satış a açardım?Hesabı ver, parayı at, hesabı uçirim![]()
Şaka yapıyoz onu da ciddiye alıyon haaaParayla kapattıracaksam konuyu alış-satış a açardım?
adam gay bunun sakasi olmazŞaka yapıyoz onu da ciddiye alıyon haaa
Ne varmış gayse aqadam gay bunun sakasi olmaz
dayı boşver sal gitsin o da insan sonuçta bende sevmiyorum ama saygı gösteriyorum yapacak bir şey yok ığh la dayıadam gay bunun sakasi olmaz
kendimi kötü hissettirdi hesabını kapatcam bu gayin ama nasilNe varmış gayse aq
Cinsellikten şikayet et işte ardakendimi kötü hissettirdi hesabını kapatcam bu gayin ama nasil
güzel bir şopla dmden cinsel pipişkosunu göndermiş bir fotoğrafını yapıştırarak ( bulamazsan benimkini atarım ) halledilir gibiCinsellikten şikayet et işte arda
KAKAJSJSKSKSKSKSKSMDJSJDK onda da var awgüzel bir şopla dmden cinsel pipişkosunu göndermiş bir fotoğrafını yapıştırarak ( bulamazsan benimkini atarım ) halledilir gibi
iki tane atmış olsun fazla mal göz çıkarmazKAKAJSJSKSKSKSKSKSMDJSJDK onda da var aw
Her kötü hissettirenin hesabını mı kapatacaksın ? Sen de bana kötü hissettiriyorsun. Hesabını mı uçurayımkendimi kötü hissettirdi hesabını kapatcam bu gayin ama nasil
adam sonradan ana bacı sövmeye başladı hangi formla şikayet etsem en etkili çalışır,sesli sohbet kayıtları var dava acmayi düsünüyorumHer kötü hissettirenin hesabını mı kapatacaksın ? Sen de bana kötü hissettiriyorsun. Hesabını mı uçurayım
Sen de ana bacı sövüyorsun. Biz de senin hesabı kapatalım. Etme bulma dünyası unutmaadam sonradan ana bacı sövmeye başladı hangi formla şikayet etsem en etkili çalışır,sesli sohbet kayıtları var dava acmayi düsünüyorum