Geç Yazılan Bir Tanışma Konusu

Bunu biraz geç yazıyorum galiba foruma kayıt olalı ne kadar oldu onu da bilmiyorum ama ara ara gerginlikler olsa da her yerde olduğu gibi yine de burada ki sıcaklığı diğer...

Bunu biraz geç yazıyorum galiba foruma kayıt olalı ne kadar oldu onu da bilmiyorum ama ara ara gerginlikler olsa da her yerde olduğu gibi yine de burada ki sıcaklığı diğer forumlar da göremedim. Tanıdığım güzel insanlar oldu hala da tanımaya devam ediyorum açıkçası burada olmak beni mutlu ediyor. Kendi hakkımda konuşmam gerekirse adım Sinan 21 yaşındayım lise 1 e kadar olan hayatımı Libyada geçirdim daha sonra tekrar Türkiye ye döndüm şuan üniversite birinci sınıftayım yazılım üzerine okuyorum ilgi alanım genel olarak account cracking konusu yada değişik odakta ya da amaçta çalışan scriptler vs uzun süredir de bunun üzerinde kendimi geliştiriyordum fakat bu aralar forumda gördüğüm makaleler postlar beni yeni şeyler öğrenmeye itiyor. Umarım burara kalıcı olur birilerine kaldığım sürece de faydalı olurum

Okuduğun bölüm iyi yaptıgın işler iyi sende iyi birisin burada da iyi işler yapacagını çok iyi biliyorum hoşgeldın.

VALLA BİLADER HOŞGELDİN ÇOK GÜZEL COMBOLİSTLER PAYLAŞIYORSUN CİDDEN HİT VERİYOR ÖLÜ COMBONA DAHA RASTLAMADIM SÖZÜN VAR PART 2 Yİ ATACAN ONUDA ATSAN ÇOK SEVİNİCEZ <3

131,795Konular
3,271,447Mesajlar
316,211Kullanıcılar
KayzerrrSon Üye
Üst Alt