Gelişim, Hedef, İlerleme ve Teşekkürler

Öncelikle Selamın Aleyküm çokta uzun zaman geçmedi foruma kayıt olalı kendimi geliştirdim zor şeyler yaşadım ve bu sefer başardım...

Öncelikle Selamın Aleyküm çokta uzun zaman geçmedi foruma kayıt olalı kendimi geliştirdim zor şeyler yaşadım ve bu sefer başardım.

Bu konuyu açmıştım ve bana para kazanabilecek yollar önerdiniz çok teşekkürler ancak yine ben bildiğimi okudum daha çok çalıştım, şuan özel bir şirkette çalışıyorum arada 10K - 15K TL civarı işler oluyor.
Geleceğimi kurdum.
Vaktinizi daha fazla çalmadan özet geçiyorum.
Bana destek olduğunuz ve forum olarak sürekli geliştiğiniz için teşekkürler insanlar burada kendisini daha fazla ileriye taşıyabiliyor.
Benim büyüklerime benden daha fazla kazananlara sorum olacaktı
Kendinizi nasıl para kazanma konusunda geliştirdiniz acaba ?
Bir süredir bir kaç problemim var ancak zamanla geçer diye düşünüyorum.

SpyHackerz.org 'a ve Forum üyelerine teşekkürler
Daha başarılı günlerde görüşmek üzere...

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
İsi nerden buldun tam olarak yaptığın iş ne neler yaparak geliştin? Bilgilendirisen sevinirim <3
nao nun anlattığı gibi seninde bu foruma katacağın şeyler olmalı bu forumdaki arkadaşlarımızı senin geçtiğin kademeleri sende bize anlatırsan faydalı olacağını düşünüyorum iyi forumlar tekrardan

En Aşağıda Basit Bir Özet Metni Var Zamanı Olmayan Onu Okuyabilir

Buraya bu zamana kadar ne yaptığımı nasıl ilerlediğimi anlatayım aslında kısa bir hayat hikayem olarak kalsın istiyorum.

Arkadaşlar şimdi 3 yıl önce birşeyler öğrenmeyi istedim ve başlamıştım ilk önce bilgisayarımın başında sormaya başladım google'ye o'da baktım cevapları verebiliyor.
Daha sonra youtube'de kişisel gelişim, birşeyler nasıl öğrenilir, nasıl arkadaş çevresi edinilebilir gibi anahtar kelimelerle istediğim bir takım bilgileri öğrenmeye başladım.

Önceden de bilgisayarla ilgim olduğundan ve yazılım gibi bir alanı duyduğumdan dolayı şu başlıkları yine google'ye sordum;
Yazılım Nedir? Yazılım İle Neler Yapılabilir? Yazılım Nasıl Birşey? Yazılım Yazılım Yazılım...

İşte burada öğrenmeye başlıyorum ve öğrenmenin ne kadar faydalı olduğun görüyorum
Şimdi sorarsanız bana 24 saat bilgisayar başında oturup ne kadar şey öğrenebilirsin ki? sana ne kadar fayda sağlar ki?
Ben dışlanan cılız ama insanlar tarafından yakışıklısın işte denilen birisiydim.
Dışlandığım için ve insanlarında aralarında sohbet edebilmesi için bilgi birikiminin olması gerektiğini öğrenmek zorunda kaldım.
Bu öğrendiklerim ile bir çok insanla konuşabileceğimi düşündüm ama tam tersi sadece menfaatçi insanlar şunu bunu yap diye geliyorlardı aslında yine zarardaydım.
Covid-19 Virüsü yüzünden yasaklar oldu ve benim için bir fırsat doğmuştu. (Bunu bir çok tanıdığım oyun oynamak film izlemek gibi şeylerle harcamış)
Şimdi Yükseliş Vakti!
Günde 4 saat uyku ile duruyor 20 saat boyunca bir deli gibi bilgi ediniyordum.
Asla durmadan çok şey öğrenebiliyordum çünkü beynimin içi bomboştu orası doldukça ben daha mutlu daha iyi hissetmeye başladım.
İlgilendiğim ve bana gelecekte iyi bir hayat sağlayabilicek aileme, ileride ki kuracağım aile'ye yetecek kadar para sağlayabilicek bir alan olmalıydı.
Yukarıda da dediğim gibi Yazılımdı o meslek hayatımı ekranlara bakarak geçireceğim gerçeğini hemen kabullenip bilgi edinmeye başlamıştım bile ilk geceden :)

Başlamak En zoru olmuştu birşeyleri istediğim kadar öğrenmiştim ama ileri seviyeye geçemiyordum bir türlü daha sonra başka bir yaşıtım ile konuşmaya başladım sürekli soru soruyordum ve bana yardım edeceğini söylemişti.
Sanal hakkında bilgi edinmeye başlamıştım onun sayesinde ancak bu asla yeterli olmadı yazılım dili öğrenmeye başladım.
Web alanında Html kullandıklarını öğrendim ve hemen ücretsiz bir kurs buldum ve öğrenmeye yeniden başladım.
Kaldı 2 yıl...
Bu sefer sanalda beraber çalıştığım real arkadaşımın bana yazılım ile ilgilenen ancak bir kod problemi olan kızı yönlendirmesi ile başlıyoruz.
(Yazmaktan vazgeçiyorum sadece başlık kalsın )

Kıza deli gibi aşığım ama cesaret ve özgüven problemlerimden dolayı ben açılamadım o'da gitti bitti.
Bu aslında kötü yaşanacakların başlangıcıydı hemen sonra bir çok sevdiğim ya vefat etti ya da bir daha göremedim onları.

(Kötü kısımları geçiyorum sizide daraltmak istemem)

Çok çalıştım çok çok çok olabildiğince çok az uyku çok iş böyle 3 yıl geçirdim.

Şimdi Hemen Geçelim İş Kısmına;
Akrabalarımın bir kaç sosyal medya işini yaptım onlarda hemen herkese benden bahsetmişler bu da iyice yayıldı yaklaşık 7 günde iyi bir şirketten iş teklifi aldım.
Hemen gittim ve neler yapabiliceğimden bahsetttim (Yukarıda da yazdığım gibi "bilgi birikiminin olması gerektiği")
Bilgilerimden bahsettim ve ilk dakikalardan işe alınacağımı anlamıştım. Artık güzel bir geleceğim var ancak artık kimseyi sevemiyorum yalnız ölmekten bile korkmuyorum artık.

Kısa bir metin halinde okumak isterseniz;
Bilgi Bilgi Bilgi ne olursa olsun her daim her konuda olmalı.
Ama 3 - 4 sizin kapasitenize göre daha çok bilgi edinmelisiniz.
Daha çok pratik herşeyi anında yapıp güven sağlamalısınız.
Çok çalış, Çok Öğren, Çok Oku.
Öğrenin - Gelişin - Paylaşın.
Yarın öleceğinizi bilsenizde çalışın.

Eğer soru sormak isteyen vb. yardımcı olabiliceğim durumlarınızda var ise yazabilirsiniz.

Okuduğunuz için teşekkür ederim. Eğer yazım hatalarım cümlelerimde karmaşıklıklar olduysa af ola kendinize iyi bakın.

Yaş kaç reis? o ise girmek için bi belge bi okul bitirmek lazımmı? Sertifika aldinmi aldıysan nasıl ve ne için? Bunlari acillarsan bence hersey daha iyi anlaşılır olabilir

Yaş kaç reis? o ise girmek için bi belge bi okul bitirmek lazımmı? Sertifika aldinmi aldıysan nasıl ve ne için? Bunlari acillarsan bence hersey daha iyi anlaşılır olabilir
17, evet ancak benim için gerek kalmadı, bir çok sertifika sahibi olabilirdim ancak şuan bir sertifika sunmuş değilim. Daha çok işlerini çok rahatlıkla yapabiliceğimi söylemem onları büyük bir yükün altından kaldırdı.
Şirketin tüm yönetim paneline hesaplarına sahibim hocam şuanda freelancer olarak çalışıyorum genelde arada da keyfi şirkete gidiyorum.
Şimdi 17 yaşında çocuksun bunları yapmış olamazsın diyenler çıkar.
Y A P T I M.
iş ve kendim hakkında daha fazla bilgi sunamayacağım hocam.

• Like
Tepkiler: NAO
17, evet ancak benim için gerek kalmadı, bir çok sertifika sahibi olabilirdim ancak şuan bir sertifika sunmuş değilim. Daha çok işlerini çok rahatlıkla yapabiliceğimi söylemem onları büyük bir yükün altından kaldırdı.
Şirketin tüm yönetim paneline hesaplarına sahibim hocam şuanda freelancer olarak çalışıyorum genelde arada da keyfi şirkete gidiyorum.
Şimdi 17 yaşında çocuksun bunları yapmış olamazsın diyenler çıkar.
Y A P T I M.
iş ve kendim hakkında daha fazla bilgi sunamayacağım hocam.
Helal olsun bende 17 yaşındayım 8 yazılım dili + güvenlik aciklari + terminaller + sosyal media + sistem fln çok bilgim var ama işte bize gulmuyo

132,802Konular
3,283,433Mesajlar
318,033Kullanıcılar
TurkihsVenomSon Üye
Üst Alt