-
XKralTR
Orman Kanunları
🔒 Bu içeriği görmek için giriş yapın
Topluluğun aktif olduğu Telegram grubuna katıl. Güncel paylaşımlar, sohbetler ve topluluk duyurularını kaçırma.
ah sunlardan biri elime düşse....Antalya Manavgat’ta, genç kızların görüntülerini çektiği belirlenen yabancı uyruklu şüpheli meydan dayağından sonra polise teslim edildi. Şüphelinin sınır dışı edilmesi için işlemler başlatıldı.
Ekli dosyayı görüntüle 34556
yaw adamlar selfie cekiodu selfidemi cekmesinler (!)sen kalk binlerce km yürü sınırı geç kendi ülkenden çok daha iyi bir ülkeye adımı at belkide geleceğin daha iyi olacak ama namussuzluk edip o ülkenin kızlarını taciz et ? artık yaptıkları şerefsizliğin bir tarifi kalmadı cümleler yetersiz, ağzılardan tek cümle çıkıyor idam..
ya biz güzel kız görünce bakmaya utanıyoruz kafamızı çeviriyoruz bu şerefsizler ne yapıyor böyleyaw adamlar selfie cekiodu selfidemi cekmesinler (!)
bak gecen bi koz gördüm önümde ayıp olmasın diye geçtim oda beni geçti ben onu geçtim o beni lan dedim neoluyor mq bide gülüo falan tuhaf oldumya biz güzel kız görünce bakmaya utanıyoruz kafamızı çeviriyoruz bu şerefsizler ne yapıyor böyle
Kız senden hoslanmis olabilir ama riske atmaya gerek yokbak gecen bi koz gördüm önümde ayıp olmasın diye geçtim oda beni geçti ben onu geçtim o beni lan dedim neoluyor mq bide gülüo falan tuhaf oldum
kanka utanırım ben ya çok zor durumda kaldım bende bağcık bağlar gibi yaptım bekledim birazKız senden hoslanmis olabilir ama riske atmaya gerek yok