GençHost Hk. (1 Viewer)

Joined
Apr 13, 2022
Credits
1,445
Rating - 0%
bir önceki konumda belirttiğim şeylerin hiçbiri düzeltilmedi

gençhost yönetiminden şikayetçiyim 15 Nisandan beri yazıyorum satış ortaklığımda ki parayı almak için ama hiç umursamadılar verecez diyip oyaladılar. 21 nisanda verdiler ama gidip kendi kafalarına göre S Bayi Reseller Aktif Ettiler. ben bunu istememiştim ama gidip kendi kafalarına göre aktif edip paramı yediler ve o resellerında süresi dolmak üzere eğer dolarsa iade yapmayabilirler. lütfen artık bi ilgilenin. site üzeri destek taleplerime bakılmıyor wp üzeri yazıyorum bakılmıyor. benim istediğim şey s bayi resellerı iptal edip para iadesi sonra satış ortaklığında ki tüm para ve alacağım alan adının hemen aktifleşmesi. zaten aktif olan ürünlerimin süresi dolduktan sonra genç host kullanmayı düşünmüyorum.

@genchost artık bi ilgilenir misin?
kaç aydır sizi kullanıyorum her yere reklamınızı yapmışlığım var şimdi ne diye ilgilenmiyorsunuz
sizden istediklerim bunlar:
satış ortaklığımda ki para + benden habersiz aktif ettiğiniz s bayi reseller iptali ve para iadesi + alacağım domain ve host paketinin hemen aktif edilmesi
zaten sizden daha da bişi almicam aldıklarımın süresi bitene kadar sizinleyim ondan sonra ne sizi kullanırım ne de tavsiye ederim

adminler LÜTFEN konuya gelin
@ibrahim @Morningstar @Mectruy @SpyAdmin
 

genchost

www.genchost.com
Joined
May 17, 2022
Credits
490
Rating - 100%
S Bayi Aktif Ettiler Demişsiniz, Biz Sizin Adınıza İşlem Yapmıyoruz WiseCP Yazılımı Otomatik Bakiyeniz Olunca Ödenememiş Faturalarınızı Çekiyor Bakiyeden!
Para İadesi İstemişsiniz Ama Ortada Gerçek Bir Para Yok! Satış Ortaklığından Gelen Bakiyeler Paraya Çevirilmez Mail Adresinizi İletirseniz Bakiye Olarak Eklenir.
 

Users who are viewing this thread

Top