Gençler lütfen bir bakın.

Şimdi ben script ile 18k düşürdüm. Email ve postamı değiştim ama girişte böyle bir hata alıyorum kurucu no ve mail istiyor ama erişemiyorum ikisinede sadece şifre değiştirmek...

Şimdi ben script ile 18k düşürdüm. Email ve postamı değiştim ama girişte böyle bir hata alıyorum kurucu no ve mail istiyor ama erişemiyorum ikisinede sadece şifre değiştirmek için benim mail ve numara bildirim geliyor.numara fake değil kendi kullandığım numaram ve adam eposta ve numaramı bulmuş dava edicem diyor(ıpsi brezilya kayıtlı ve portekizce konuşuyor) napııcam ben allah için taktik verin yada bişey olurmu hesaba girince kullanıcı adı değiştim konumunu ankara yaptım

76008bb9685d410d47fe1fa01dc54f15.jpg

öncelikle şöyle söyleyeyim hiç kimse bir şey yapamaz,ulusal dava açmak o kadar da kolay bir şey değil,ve kurucu mail geçme de zor,ama yapanlar var bir şekilde fixlenmeyen buglu yöntemleri mevcuttu eskiden,o zamanlar bile çok zor du geçmesi ama umarım yaparsın bir yolunu bulup ama çoğu insan kurucu mail onaylı hesaba hesap gitmiş geçmiş olsun der haberin olsun.

131,839Konular
3,271,895Mesajlar
316,360Kullanıcılar
Üst Alt