Gezginler Hakkında

Merhaba SpyHackerz Ailesi , Adminler ve Cem Abi , Bence General-Chat gezginlere kapatılıp gezginlere özel chat açılmalı. Neden mi ? Çünkü önüne gelen (çoğu gezgin) cc var mı...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merhaba SpyHackerz Ailesi , Adminler ve Cem Abi ,

Bence General-Chat gezginlere kapatılıp gezginlere özel chat açılmalı.

Neden mi ?

Çünkü önüne gelen (çoğu gezgin) cc var mı ? , Nasıl instagram çalarım ? , Sevgilim beni aldattı onun hesabını çalmam lazım , netflix var mı ? Nişanlım beni aldattı alın bu numarası +90 xxx xxx ne yaparsanız yapın.(Hesap vermezsek bozulup sövüyorlar.) Çoğu gezgin böyle şeyler yapıyor veya önüne gelen Adminlere bile kafa tutuyor. Gezginler gelip ortalığı karıştıriyor sonra da bazıları ss alıp Adminlere verince biz ban yiyoruz. O gezgin ban yese tıkında bile olmaz ama biz ban yiyince üzülüyoruz.

Gezginler'e cidden general-chat'in kapatılması lazım. Yoksa kemik kitle gün geçtikce eriyor.

Veya gezginler kuralları ihlal ettiğinde yapma bu hareketini vb diyoruz. Sanane, napim, herkes yapıyor diyorlar bunlarda sinirimizi bozuyor. Sonra repleyince yine biz ban yiyoruz :d Gezginler böyle devam ettikçe forumda ne huzur ne forumun tadı kalıyor.

Zaten level 2 olmak hiç zor değil 2-3 konu açıp rahatlıkla level 2 olabilirsiniz.Hemde foruma katkınız olur.

Eğer benim fikrime katiliyorsaniz yorumlara #Gezginlereözelchataçılmalıdır
Yazarak destek verebilirsiniz.

Sevgili yönetim ekibi , umarım dediklerimi dikkate alırsınız. İyi forumlar.

@Mectruy

Merhaba SpyHackerz Ailesi , Adminler ve Cem Abi ,

Bence General-Chat gezginlere kapatılıp gezginlere özel chat açılmalı.

Neden mi ?

Çünkü önüne gelen (çoğu gezgin) cc var mı ? , Nasıl instagram çalarım ? , Sevgilim beni aldattı onun hesabını çalmam lazım , netflix var mı ? Nişanlım beni aldattı alın bu numarası +90 xxx xxx ne yaparsanız yapın.(Hesap vermezsek bozulup sövüyorlar.) Çoğu gezgin böyle şeyler yapıyor veya önüne gelen Adminlere bile kafa tutuyor. Gezginler gelip ortalığı karıştıriyor sonra da bazıları ss alıp Adminlere verince biz ban yiyoruz. O gezgin ban yese tıkında bile olmaz ama biz ban yiyince üzülüyoruz.

Gezginler'e cidden general-chat'in kapatılması lazım. Yoksa kemik kitle gün geçtikce eriyor.

Veya gezginler kuralları ihlal ettiğinde yapma bu hareketini vb diyoruz. Sanane, napim, herkes yapıyor diyorlar bunlarda sinirimizi bozuyor. Sonra repleyince yine boz ban yiyoruz :d Gezginler böyle devam ettikçe forumda ne huzur ne forumun tadı kalıyor.

Zaten level 2 olmak hiç zor değil 2-3 konu açıp rahatlıkla level 2 olabilirsiniz.Hemde foruma katkınız olur.

Eğer benim fikrime katiliyorsaniz yorumlara #Gezginlereözelchataçılmalıdır
Yazarak destek verebilirsiniz.

Sevgili yönetim ekibi , umarım dediklerimi dikkate alırsınız. İyi forumlar.

@Mectruy
Kesinlikle katılıyorum ve bunu niye kabul etmediğinizi anlamıyorum bu kitle zaten foruma bi faydası olmayan kitle o kitle yüzünden emeğinden olanlar var mesela ben uğraştım emek ettim ama bir aptala sövdüm diye ban yedim kabul ama tik gitti yani foruma faydası olanlar gidiyor faydası olmayanlar aptal aptal konuşup salak salak konular açıyor
Forumun düzenini bozuyorlar yani artık bi çare getirilmesi lazım
#Gezginlereözelchataçılmalıdır

Kesinlikle katılıyorum ve bunu niye kabul etmediğinizi anlamıyorum bu kitle zaten foruma bi faydası olmayan kitle o kitle yüzünden emeğinden olanlar var mesela ben uğraştım emek ettim ama bir aptala sövdüm diye ban yedim kabul ama tik gitti yani foruma faydası olanlar gidiyor faydası olmayanlar aptal aptal konuşup salak salak konular açıyor
Bende Katılıyorum

Bencede acilen bir şey getirilmesi lazım daha insanlar nasıl daha bu fikrime karşı çıkıyorlar anlayamiyorum şaka gibi. Dediğin herşeyde %100 haklısın

Şimdi çoğu gezginler kabul etmeyecektir tabi ama onları dinlememeniz lazım 1 konu açsalar level 2 olurlar anlayın işte foruma bi katkısı yok konu açmak istemiyor bir şey yapmak istemiyor ama çözümleride kabul etmiyorlar

Foruma faydası olmayan ne demek ya sen kimsin böyle diyorsun insanlara?, senin ne faydan var iki üç konu açıyorsun saygın birimi oluyorsun triplere bak. Gezginlerde buraya öğrenmeye görmeye, araştırmaya geliyor sende gezgin oldun bende gezgin oldum? Ayrımcalık yapmak ne kadar hoş olur insanlar öğrenicek görücek gelişicek, şikayet etmek yerine öğretmeyi deneyin kibar olmayı deneyin. #gezginlerimedokunma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,713Konular
3,270,543Mesajlar
315,973Kullanıcılar
SqyrixSon Üye
Üst Alt