Giriş Bağlantısı Gönderdim Acil Yardım (1 Viewer)

Merhaba, Az önce 2.6M'lik hesap vurdum iki faktörlü açık geçemedim ne yaptıysam :D telefona gelen smsler bana da geliyor giriş bağlantısı gönderiyorum tıkladığımda onay...

Merhaba,

Az önce 2.6M'lik hesap vurdum iki faktörlü açık geçemedim ne yaptıysam :D telefona gelen smsler bana da geliyor giriş bağlantısı gönderiyorum tıkladığımda onay istiyor hesapta adam da yok yedek kodda yok destek diyorum alanları doldurup shop ile adamı yapıyorum kağıda kodu falan yazarak fakat instagramdan gelen mail
WhatsApp Image 2021-08-19 at 13.18.04.jpeg

Merhaba,

Az önce 2.6M'lik hesap vurdum iki faktörlü açık geçemedim ne yaptıysam :D telefona gelen smsler bana da geliyor giriş bağlantısı gönderiyorum tıkladığımda onay istiyor hesapta adam da yok yedek kodda yok destek diyorum alanları doldurup shop ile adamı yapıyorum kağıda kodu falan yazarak fakat instagramdan gelen mail
Ekli dosyayı görüntüle 23118
kankam iki faktör geçmek fix suanda önümüzdeki güncellemeyi beklenen lazım bende baya denedim normal kişisel hesapta yinede olmadı

Yanıt yazmak için giriş yapmalısınız
Forum özelliklerini kullanmak ve Level 2 üyelik satın almak için hesabınıza giriş yapın.

Users who are viewing this thread

133,413Konular
3,281,580Mesajlar
320,901Kullanıcılar
yavuzx7734Son Üye
Üst Alt