Yardım Gmail almak istiyorum Telegram bot

Selamun aleyküm bir çocuğunuz biliyorsunuzdur Telegram da bir dünya bot var gmail satmak için ve bu bottan bir tanede ben yapmak istiyorum uzun zamandır bu konuyla alakalı...

Selamun aleyküm bir çocuğunuz biliyorsunuzdur Telegram da bir dünya bot var gmail satmak için ve bu bottan bir tanede ben yapmak istiyorum uzun zamandır bu konuyla alakalı araştırmalar yaptım fakat yararlı bir konu bulamadım bu botları nasıl yapıyorlar bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi 50 kredi verebilirim.

Selamun aleyküm bir çocuğunuz biliyorsunuzdur Telegram da bir dünya bot var gmail satmak için ve bu bottan bir tanede ben yapmak istiyorum uzun zamandır bu konuyla alakalı araştırmalar yaptım fakat yararlı bir konu bulamadım bu botları nasıl yapıyorlar bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi 50 kredi verebilirim.

2 adet kullanımını yapan video bırakıyorum.

[CHARGE=50]
[/CHARGE]

[CHARGE=50]
[/CHARGE]

İkisi de farklı bir kanal ikisi de Türkçe anlatım yapıyor.

kurduktan sonra yine anlamadıysan ucuz yolla kendi botumu sana devrederim.

talha_altngz yaz instadan

131,673Konular
3,270,248Mesajlar
315,731Kullanıcılar
Roser4243Son Üye
Üst Alt