Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Herkese merhabalar,
SM ile birinin gmail şifresini aldım ve bilgisayardan VPN değiştirerek girebiliyorum. Ben gmail şifresini değiştirirsem telefon vs ile tekrardan geri alma...
Herkese merhabalar,
SM ile birinin gmail şifresini aldım ve bilgisayardan VPN değiştirerek girebiliyorum. Ben gmail şifresini değiştirirsem telefon vs ile tekrardan geri alma şansı var mıdır? Geri almaması için ne yapabilirim tesekkür ederim.
hesaba güvenlik amaçlı ekli olan ekstra mail veya bir telefon numarası varsa kaldırman gerekiyor gerekirse bir numara ekle bir mail bağla tamamen üstüne almaya çalış
Yasal Uyarı: spyhackerz.org, 5651 sayılı Kanun kapsamında “Yer Sağlayıcı”dır. Sitedeki içerikler, X, Instagram ve Facebook’ta olduğu gibi, ön onay olmadan tamamen kullanıcılar tarafından paylaşılır. Bu nedenle spyhackerz.org, kullanıcı içeriklerini veya hukuka aykırı paylaşımları izlemek, denetlemek ve araştırmakla yükümlü değildir. Site bünyesinde herhangi bir “saldırı ekibi” bulunmamaktadır ve Türkiye’deki internet sitelerine yönelik zararlı faaliyet yürütülmez. SPYHACKERZ, üyelerin bireysel olarak gerçekleştirdiği hacking içerikli forum faaliyetlerinden sorumlu değildir. spyhackerz.org adı kullanılarak bir saldırı yapılması halinde tüm sorumluluk yalnızca ilgili üyeye aittir.