merhabalar elimde golden farm hesabım var ama çekim yapamıyorum çünkü payeer hesabım yok ve hesapta 6 kristal var. Kısacası hesapta bir şey yapamıyorum. İlgilenen varsa...

merhabalar elimde golden farm hesabım var ama çekim yapamıyorum çünkü payeer hesabım yok ve hesapta 6 kristal var. Kısacası hesapta bir şey yapamıyorum. İlgilenen varsa satmayı düşünüyorum. Hesabın günlük geliri 3.5 dolara yakın. ekran görüntüsünü bırakıyorumEkran görüntüsü 2022-09-27 002543.png

Merhaba hocam yanlış anlamassanız sırf parayı çekemediğiniz içinmi satıyorsunuz ? payeer hesabı oluşturabilirsiniz veya r 1 0 da komisyon ile bozum yaptırabileceğiniz bir çok kişi bulabilirsiniz. Siz bu hesapdan hiç para çektinizmi ? duyduğum kadarıyla parayı çekebilmek için belirli bir kaç referans istiyormuş sanırım. Daha detaylı bilgilendirirseniz sevinirim

Merhaba hocam yanlış anlamassanız sırf parayı çekemediğiniz içinmi satıyorsunuz ? payeer hesabı oluşturabilirsiniz veya r 1 0 da komisyon ile bozum yaptırabileceğiniz bir çok kişi bulabilirsiniz. Siz bu hesapdan hiç para çektinizmi ? duyduğum kadarıyla parayı çekebilmek için belirli bir kaç referans istiyormuş sanırım. Daha detaylı bilgilendirirseniz sevinirim
para çektim denemek için geldi payeer hesabıma ama onaylı değil hesabım. ikincisi para yatırman lazım. örneğin 1 dolar yatırdım 6 dolarlık çekme limiti verdi.

131,715Konular
3,270,565Mesajlar
315,978Kullanıcılar
ebkjaayboSon Üye
Üst Alt