Golgeler Loglu Shell !

Merhabalar . Forumda zoneler golgelerden alınıyordu güvenilir diye 2 3 shelli gölgelerden kullanıyorum son 1 2 haftadır kullanıyorum shelleri , son 1 2 haftadırda Whm...

Merhabalar .

Forumda zoneler golgelerden alınıyordu güvenilir diye 2 3 shelli gölgelerden kullanıyorum

son 1 2 haftadır kullanıyorum shelleri , son 1 2 haftadırda Whm Panellerin şifreleri değişiyor hepsinin

gıcıklandım biraz , Shelli fopo ile encode etmişler , bende bunu bi decode ettim logu gördüm haberiniz olsun kullanan arkadaşalr

83e52ba9e9da48fdaf5c820f1589078e.png

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
zaten shell sitelerinden shell indirmek akılsızlık olur , kimse log koymadan shell yayınlamaz , yani böyle birşey mümkün değil. golgeler.net dahil hiçbir türk siteden shell indirmeyin.

Whmcs Decoderi Kullanıyorum sadece . bütün sunucuların şifresi değişiyordu son 1 2 haftadır şüpelendim biraz

bugün decodeledim , içinden log çıktı sizde bilin istedim

Düşümüşsün sağolasın. Fakat hackerlerin site hackeleyebilmen için kullandıkları toolu temız bir sekilde public edeceklerini düşünecegin kadar düzgün bir ortam değil bulundugumuz ortam. Her zaman paronayak olmak gerek.

Düşümüşsün sağolasın. Fakat hackerlerin site hackeleyebilmen için kullandıkları toolu temız bir sekilde public edeceklerini düşünecegin kadar düzgün bir ortam değil bulundugumuz ortam. Her zaman paronayak olmak gerek.

valla haklısın bro ne bilem güvendim , zaten okadar büyük birşeyde değil , birşey eklememişlerdir sandım

meğerse okadarda güvenmicekmişsin

Neyse ders oldu işte. 1000 tane nasihat etsek dinlemezdın. Şimdi netteki shell kodları loglu diye kafana kazındı. Unutmazsın artık :)

piyasadaki tüm sheller logludur ve bazıları farklı yollarla loglanıyor yakalanmasın diye bazı kod methodları yakalanmıyor ve göremiyorsunuz fakat logunuz düşüyor php de bi çok yönetimi var kimse babasının hayrına domain alıp shell vermez botnet kasmak server kasmak makale kasmak amacıyla sheller loglu 1 shellde 3 farklı kişinin logunu bulduğumda oldu :D

İndirmeyin zaten. Şimdi sheller.org diye shell sitesi açılmış y3r6'na ait. Ordaki shellerin tamamı loglu. Bu ibneler hep öyle kasıyor zaten zonelerini.

131,984Konular
3,273,549Mesajlar
316,698Kullanıcılar
trhfgthtyrSon Üye
Üst Alt