Google Play Gift card checker lazım

Arkaddaşlar acil yardım edin Google play checker lağzım ücretsiz olarak yada takaslık gerçekten kullanabileceğim milyon kart koyunca içindekiler live mi dec mi öğrenebileceğim...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkaddaşlar acil yardım edin Google play checker lağzım ücretsiz olarak yada takaslık gerçekten kullanabileceğim milyon kart koyunca içindekiler live mi dec mi öğrenebileceğim bir checker.

Apilerini bulamadığım için yazamaddım eyer verebilecek varsa forumda her ay 1000 adet çekiliş düzenleyebilirim sorun değil şartlar neyse kabulüm şuan para verebilecek durumda değilim fakat eyer ki yapabilirseniz ozaman para kazandığımda kazancımı bölüşebilirim çok acil lağzım eyer verebilecek varsa her türlü takassa açığım ama kendi videosunu paylaşacak gerçek olduğunu bileceğim adını vermiyorum ama php panel hediye edeceğim piyasada şuan olmayan elimde php api ve mysql li paneller var kendiniz kurun istediğinizi yapın

Kanıt atmanız gerekicek

esc olarak değil telegram yada icq dan

şifreli olarak aynı anda paylaşım yapıcaz ikimiz aynı anda alınca şifreleride aynı anda atıcaz bukadar

Şuanlık dediğim gibi ücret veremiyorum ama kullanabileceğim programı yolladığınız zaman kullandığım zaman aynı günün bir sonraki akşamı paranızı yatırırım ikisinede kabulüm.

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Kardeş konu hem götünüzü **Küfürbaz** hem de ayranınızı içeyim gibi olmuş
Yok kanka alkası yok buna ihtiyacım var sağlayana 5.000 adet live gift card vericem Ve istediği php dosyasını elimde 10 adet var hepsini atıcam hangisini seçerse onu vericem öyle hissettiysen kusuruma bakma ama çok ihtiyacım var eyer veren olursa kazandırırım spyhackerz bir panel açar orada oy kullanan herkese aylık 1000 ila 5000 adet kazanma şansı veririz hem vip olur hemde herkes gurupta kazanır insan da çekmiş oluruz daha fazla herkes kazanır ben şerefsizlerden değilim diğerleri gibi tokat atayım her güvenceyi veririm adama ama adamın tokatlamaması lağzım.

Kardeş konu hem götünüzü **Küfürbaz** hem de ayranınızı içeyim gibi olmuş
amacım burada herkesin kazanması lütfen yanlış anlamayın arkadaşlar efendiler ozaman ilk güvencede program yerine ortak ta olabilirler ama adamların bana yalan söylememelerini istiyorum ozaman kodları gün aşırı onlara atarım onlar yarısını alır kullanır yarısıda benim olur ama verecekleri yadda kullanamayacaklarını neredenbilebilirim ya bana bu yeter diyip adam tokat atıp giderse ne yapıcam haliyle akla bu geliyor yoksa seve seve beraber çalışmayada okeyim ama ozaman reel olmak gerekir bende bunu istemiyorum ne olduğunu bilmediğim adamla real olmak iyi değil bu hataya çokkez düştüm artık düşmek istemiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
132,078Konular
3,274,886Mesajlar
316,876Kullanıcılar
Soullfy01Son Üye
Üst Alt