googlede ilk sayfa

merhabalar değerli hacklink ustaları ve seo ustaları, kendine güvenen ve ben bu işi yaparım diyenler Şartlarım Aşağıda Şu Şekilde Sıralanmaktadır ; LÜTFEN SADECE İŞİNİ YAPMAK...

merhabalar değerli hacklink ustaları ve seo ustaları, kendine güvenen ve ben bu işi yaparım diyenler

Şartlarım Aşağıda Şu Şekilde Sıralanmaktadır ;
LÜTFEN SADECE İŞİNİ YAPMAK İSTEYENLER YAZSIN SONUÇTA BURDA BİR TİCARET YAPILMAKTA VE KABUL EDEN YAZAR ETMEYEN YAZMAZ GEREKSİZ YORUM YAPMANIZA GEREK YOK
Bunu Bir Ayda Yapabilecek Kişi İçin Geçerlidir.

1- Site anahtar kelimelerde ilk sayfaya gelirse
2- İş Sonu Her Hafta 10.000 TL Verilecektir ( Bu Ödeme 15000 tl ye kadar çıkabilir)
3- Önden Ödeme Talep Edenler Lütfen Uzak Olsun.
4- Siteyi Getirmesini Bilen Aynı Şekilde Geriletmesinide bildiği için ödeme önce getir sonra al şeklindedir
5- site adresi skype ile verilecektir Gizlilik Esas Alınarak
6- Yüksek Meblağ Ödeme olacağı için
7- skype: [email protected]

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Oldu adam uğrşacak ilk sayfaya getirecek parasını verecen başka bir emrin var mı? boş boş konu açmışsın. " yok efendim getirmesini bilen geriletmesini bilirmiş felan filan yok öyle birşey " boşa emek vermeyin arkadaşlar. traş konu

Oldu adam uğrşacak ilk sayfaya getirecek parasını verecen başka bir emrin var mı? boş boş konu açmışsın. " yok efendim getirmesini bilen geriletmesini bilirmiş felan filan yok öyle birşey " boşa emek vermeyin arkadaşlar. traş konu
Aynen bend3 aynı dusuncedeyim önce para salmam diyo kardeşim gezginsin ve sadece Skype diyosun kim neden guvensinki sana

133,004Konular
3,284,562Mesajlar
318,290Kullanıcılar
xfmaxSon Üye
Üst Alt