Görüşmek Üzere

Hakkınızı helal edin burada çok fazla vakit geçirmesekte takıldık artık komple her şeye son reel sıkıntılar hayat sıkıldık herkese tesekkur ediyorum. Kendinize iyi davranın...

Hakkınızı helal edin burada çok fazla vakit geçirmesekte takıldık artık komple her şeye son reel sıkıntılar hayat sıkıldık herkese tesekkur ediyorum. Kendinize iyi davranın...

Edit: Gitmiyorum ulan dertlere sıkıntılara inat

Moderatörün son düzenlenenleri:
💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Ghost kardeşim her ne sıkıntın varsa allah yardımcın olsun seni buralarda tekrar gormek dileği ile... Selamatle kal.

Kardeşim spyda bi yerde "biz okul köşelerinde sürünüyoruz" tarzı bi mesajını hatırlıyorum senin, bende öğrenciyim zor zamanlar geçiriyorum fakat forumdan geri kalmamaya çalışıyorum her gün girip çıkıyorum.
Yaşadığın zorluklar sıkıntılar nedir bilmiyorum ama değerli bi üyesin, kopup gitmeni istemem.
Forumda her gün bi kaç mesaj yazmak zor olmasa gerek :)

Kardeşim spyda bi yerde "biz okul köşelerinde sürünüyoruz" tarzı bi mesajını hatırlıyorum senin, bende öğrenciyim zor zamanlar geçiriyorum fakat forumdan geri kalmamaya çalışıyorum her gün girip çıkıyorum.
Yaşadığın zorluklar sıkıntılar nedir bilmiyorum ama değerli bi üyesin, kopup gitmeni istemem.
Forumda her gün bi kaç mesaj yazmak zor olmasa gerek :)

Dertler var fakat Allah büyük Vazgeçtim an itibariyle takılmaya devam

133,006Konular
3,284,594Mesajlar
318,306Kullanıcılar
Jârvîs03Son Üye
Üst Alt