Arkadaşlar konu dışı fakat okulda bı kız bana gelip gülümseyip durdu onla nasıl tanisabilirdim ve o an ona nedemeliydim (güzel kızdı) Forum dışı kusurabakmayin
💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Arkadaşlar konu dışı fakat okulda bı kız bana gelip gülümseyip durdu onla nasıl tanisabilirdim ve o an ona nedemeliydim (güzel kızdı) Forum dışı kusurabakmayin
sana çok ilginç bir teknik anlatıcam.Arkadaşlar konu dışı fakat okulda bı kız bana gelip gülümseyip durdu onla nasıl tanisabilirdim ve o an ona nedemeliydim (güzel kızdı) Forum dışı kusurabakmayin
Bütün toplum bütün karşı cinsler aynı olacak diye birşey yok ters tepersana çok ilginç bir teknik anlatıcam.
kız sana gülümserken yanına gidip selam naber diyorsun kız da arkadaşları değilse iyiyim falan diyor ama arkadaşları varsa orospu imajı çizmemek için çıkaramadım diyebilir.
yani kız tekken sana gülümsediğinde selam naber küçük hanım diyorsun güzel bir tebessüm ve beden dili ile hoop kız avucunda muhabbet aç devamkee yardır haydi paşam sonucu mutlaka bana söyle

😁😁😁😁👍👍👍 Reis sagol pazartesi denicemsana çok ilginç bir teknik anlatıcam.
kız sana gülümserken yanına gidip selam naber diyorsun kız da arkadaşları değilse iyiyim falan diyor ama arkadaşları varsa orospu imajı çizmemek için çıkaramadım diyebilir.
yani kız tekken sana gülümsediğinde selam naber küçük hanım diyorsun güzel bir tebessüm ve beden dili ile hoop kız avucunda muhabbet aç devamkee yardır haydi paşam sonucu mutlaka bana söyle
İns öyle olmaz 😁Bütün toplum bütün karşı cinsler aynı olacak diye birşey yok ters teper![]()
He knk rezil olim sonraTaktikmaktik yok bam bam amk
Knk bilgili birileri çıkar belkiSana benden bir tavsiye, yanlış yerde yanlış bilgiyi arıyorsun.
Senin kafanı ****** kardeşimArkadaşlar konu dışı fakat okulda bı kız bana gelip gülümseyip durdu onla nasıl tanisabilirdim ve o an ona nedemeliydim (güzel kızdı) Forum dışı kusurabakmayin
hep değerlisin kardeşim bu hayatta. <3Ne bi sevildim nede bi sevdim... nasıl bi duygu?
bizim agalar demişti mutluluk veriyomuşNe bi sevildim nede bi sevdim... nasıl bi duygu?
korkma kardeş korkma korktuğun şey başa gelirHe knk rezil olim sonra
yok bu hiç olmazbas pandiği kızmazsa senindir kızarsa hiç senin olmamıştır zaten.
Üzüldüm usta bende ilk bu yasadigimNe bi sevildim nede bi sevdim... nasıl bi duygu?
😁😁Denerim Ama Zamani gelincebas pandiği kızmazsa senindir kızarsa hiç senin olmamıştır zaten.
Vur ensesine tut sacindan magraya surukle knk atalarimiz oyle yapiomus m.ö 1000 güzel teknikArkadaşlar konu dışı fakat okulda bı kız bana gelip gülümseyip durdu onla nasıl tanisabilirdim ve o an ona nedemeliydim (güzel kızdı) Forum dışı kusurabakmayin
DenicemVur ensesine tut sacindan magraya surukle knk atalarimiz oyle yapiomus m.ö 1000 güzel teknik