Günaydın

Unbalanced
fIkZpIc8NdBQVSHRn6DuLw7w7DWi_p-RbMVy89udaJM22eddaDTaoOX54drPLOHGyaAXhipvHrryzFgandHxEW8Uqs50q1YmApM0z1EjyB7kNqlHIq0RYMjWY84eDbKFlyffeBEk6E3HH6fk7g=w552-h266-nc

Türkiyede türk parası kullanıyoruz bizene dolardan çee

Orası öyle değil ufak bir düzeltme yapayım, Amerikadan faizle dolar alıp rezerv yaparak karşılığında Türk Lirası basıyoruz ortada milli bir para yok suan.
Paranın üstünde 'Türkiye cumhuriyet merkez bankası' yazıyor 'Türkiye cumhuriyeti merkez bankası' değil :( genel olarak yazdım bilmeyenler okusun.

Orası öyle değil ufak bir düzeltme yapayım, Amerikadan faizle dolar alıp rezerv yaparak karşılığında Türk Lirası basıyoruz ortada milli bir para yok suan.
Paranın üstünde 'Türkiye cumhuriyet merkez bankası' yazıyor 'Türkiye cumhuriyeti merkez bankası' değil :( genel olarak yazdım bilmeyenler okusun.
aq ciddiyemi aldın boyle dıyenlerle dalga gecmeye calısmıstım :d

Sonuna yazdım okumadın galıba "genel olarak yazdım bilmeyenler okusun." bilgi olarak ekledim belki beyinlerde hücreler kıpırdamaya başlar diye..

ülke gelişiyeeeah beyler Türkiye Cumhuriyetinin Mimarı Sayın yol yapan, köprü yapan, havalimanı yapan RTE beyciğime laf etmeyin.

131,811Konular
3,271,606Mesajlar
316,268Kullanıcılar
pusatuygurSon Üye
Üst Alt