Günde 20 Dolar kazanmak çok kolay

Evet beyler benim gibi işsiz biri ve zamanınız bol ise gayet güzel paralar kazanabilirsiniz Saat başı helikopterin bıraktığı sepetleri açıyorsunuz artık şansınıza ya dolar...

Evet beyler benim gibi işsiz biri ve zamanınız bol ise gayet güzel paralar kazanabilirsiniz
Saat başı helikopterin bıraktığı sepetleri açıyorsunuz artık şansınıza ya dolar çıkıyor ya da boş çıkıyor
Seviyelerden oluşuyor
İlk seviye de 5 çevirme ikinci seviyede 15 üçüncü seviyede ise 25 ve çevirme hakkı veriyor
Refli linkten üyeliğe bana bir şey gelmiyor siz üye olduğunuz için ben size 25 çevirme hakkı hediye ediyorum sistem böyle işliyor

Screenshot_2022-05-18-03-58-38-45.jpg

20$ zor dostum 16$dayim çok nadir 0.08$ filan veriyor yanlış her saat başı yapmak lazım ki ancak 1 ayda o da belki çekim yapılır o da degmez o kadar uğraşa 300₺ için

20$ zor dostum 16$dayim çok nadir 0.08$ filan veriyor yanlış her saat başı yapmak lazım ki ancak 1 ayda o da belki çekim yapılır o da degmez o kadar uğraşa 300₺ için
Valla benim zamanım bol 2 gün uğraştım 2 hesaptan baya biriktirdim. Kararlıyım bugün 20 yapacağım para lazım 😆

131,830Konular
3,271,785Mesajlar
316,326Kullanıcılar
estürkSon Üye
Üst Alt