Selam dostlar bugün sizlere tekrardan abazalar üstünden para kazanmayı anlatacağım öncelikle bize eski tarihli bir facebook hesabı lazım (piyasada da satanlar var 20-30 liraya satıyorlar alın bir tane onlardan) her neyse Facebook hesabını bulduk güzel bir profil fotoğrafı (çıplak olmasın normal foto) koyuyoruz, güzel bir biyografi hazırlıyoruz ve avımıza çıkıyoruz. Şimdi arama kısmına geldik evlilik grupları yazıyoruz ve çıkan her gruba üye oluyoruz güzel güzel paylaşım yapıyoruz (işte iyi akşamlar postu falan filan) sonra dayılar size yazacak burda da bize nude ve Kız sesi lazım oluyor onu da benim konularıma giderek bulabilirsiniz. Her neyse dayiyi kıvama getirdiniz diyelim şöyle bir şey diyorsunuz
-Ya ben senle reelde de buluşmak istiyorum ama şu sıralar çok sikişiğim hiç param yok veya
-Evime Haciz geldi çok borcum var ödeyemezsem herşeyimi alacaklar ( fake dekont hazırlayın birde)
Böyle böyle konuştunuz azgın dayı size acıdı ve parayı gönderdi. Bu abaza Dolandırma mevzusu bu kadar öyle ahım şahım bir şey değil.
Ya şikayet ederse korkusu olanlar için evli adamlara yazarsanız çok daha iyi olur 😃 kimse 300-400 TL için karısını kaybetmeye göze almaz.
Ödeme yönetmenleri de papara olarak alın fake TC ile onayınızı yapın ve paranın amına koyun