Nizore.com ile forumda konu açarak konu beğenerek hatta foruma girdiğiniz için bile para kazanabilirsiniz Nasıl mı? detaylar aşağıda.
Referanslı üyelik linki; https://nizore.com/?referrer=vwar2
Referans üzerinden kayıt olursanız çok sevinirim.
Nizore.com nasıl kazandırır?;
Arkadaşlar siteye kayıt olalı 4 gün oldu 50 TL Kazandım sitede Gold üyelik aldım. Bir dahaki kazandığım 50 TL'yi de hesabıma aktardım yani ödeme aldım. Çaba gösterdiğiniz takdirde günlük 50 TL hatta daha da fazlasını kazanabilirsiniz.
Ayrıca referans linkim üzerinden kayıt olan arkadaşlardan 50 TL'ye ilk ulaşan kişiye ben 25 TL atacağım. Kayıt olduğunuzda forum içinde benim profilime mesaj atmanız yeterli.
Bol kazançlar dilerim.
İyi Forumlar.
Ödeme Kanıtı:
[CHARGE=5][/CHARGE]
Referanslı üyelik linki; https://nizore.com/?referrer=vwar2
Referans üzerinden kayıt olursanız çok sevinirim.
Nizore.com nasıl kazandırır?;
- Üye olduğunda 1 ile 10 TL arasında anında para kazanılıyor rondom olarak,
- Foruma her gün 1 kez girip online olunduğu taktirde 20 kuruş kazanılıyor,
- Profil resmi yüklediğinde 1 TL kazanıyorsun,
- Konu yada yorumlara Like (beğeni) attığında 1 kuruş kazanıyorsun. Bunda limit yok her şeye beğeni atarak kasa yükseltebilirsin,
- Birini takip edersen 2 kuruş kazanıyorsun. Bunda da bir limit yok,
- Anketlerde tek bir tıkla oy kullanırsan 20 kuruş kazanıyorsun,
- Eğer doğum günün geldiyse hediye 10 TL kazanıyorsun,
- Yorum yazarsan 100 ile 300 kelime arasında her biri 1 kuruş olacak şekilde 1 ile 3 TL arası kazanıyorsun. (Tek kural var kopya veya çalıntı olmayacak. Kendi özgün görüş ve yorumun),
- Konu açarsan 200 kelime ve yukarısı olacak şekilde her kelimede 1 kuruş kazanıyorsun. 400 kelime yazarsan örneğin 4 TL kazanıyorsun. (Tek kural var kopya veya çalıntı olmayacak. Kendi özgün görüş ve yorumun).
Arkadaşlar siteye kayıt olalı 4 gün oldu 50 TL Kazandım sitede Gold üyelik aldım. Bir dahaki kazandığım 50 TL'yi de hesabıma aktardım yani ödeme aldım. Çaba gösterdiğiniz takdirde günlük 50 TL hatta daha da fazlasını kazanabilirsiniz.
Ayrıca referans linkim üzerinden kayıt olan arkadaşlardan 50 TL'ye ilk ulaşan kişiye ben 25 TL atacağım. Kayıt olduğunuzda forum içinde benim profilime mesaj atmanız yeterli.
Bol kazançlar dilerim.
İyi Forumlar.
Ödeme Kanıtı:
[CHARGE=5][/CHARGE]