https://www.5ggelecekte.com/#/login?Davetet=6B7W1PAN
Bakalim5G Gelecekte
www.5ggelecekte.com
Scam değil dostumDünde açıldı ilan scam site olabilir kanıt ekle dostum
Ben o parayı yatırım yapmadan çektim dostum belki bazılarının ihtiyacı olacak böyle konuşman hoş degilşimdi dostlar sistem 30 tl veriyor ancak çekemiyorsunuz(ne anladım bu işten)neyse min çekim 120 tl 90 tl atsanız oluyor ama sistem 90 tl kabul etmiyor illa 100 tl olacak kiralama cart curt scam bence boş yatırım yapmayın.
İnsanlar bazen 1 liraya muhtaç oluyor senin ihtiyacın olmaz başkasının olur ondan gelip bilip bilmeden konuşma burdaşimdi dostlar sistem 30 tl veriyor ancak çekemiyorsunuz(ne anladım bu işten)neyse min çekim 120 tl 90 tl atsanız oluyor ama sistem 90 tl kabul etmiyor illa 100 tl olacak kiralama cart curt scam bence boş yatırım yapmayın.
kanka sakin ol bence şöyle düşün son parasını buraya yatıran biri sitenin scam olduğunu anladığında ne olacak umarım scam olmazİnsanlar bazen 1 liraya muhtaç oluyor senin ihtiyacın olmaz başkasının olur ondan gelip bilip bilmeden konuşma burda
Kardeşim farkındaysan para yatirmadan para cektim diyorum dimikanka sakin ol bence şöyle düşün son parasını buraya yatıran biri sitenin scam olduğunu anladığında ne olacak umarım scam olmaz![]()
Ggg5G Gelecekte
www.5ggelecekte.com