Hacca gideceğim töbe ediyorum!

Rating - 0%
Sevgili din kardeşlerim;

Evet başlık ilgi çekmeliydi çünkü bu bir satış konusu.

Evet başlıktaki gibi bu işlerden elimi ayağımı çekiyorum hacca gideceğim töbe edip ondan sonrasında düzgün bir hayat yaşayacağım alemlerin rabbi allah'ın bana şart kılmış olduğu bu dini görevimi yerine getirmek için para biriktiriyorum.

SSS(Sıkça Sorulabilir Sorular)
1) nasıl yardımcı olabilirim
* Link satın alarak para biriktirmeme ve alemlerin rabbi olan allahın bana şart kıldığı görevi yerine getirmemde yardım edebilirsin
2) bana ne faydası var?
* seo konusunda kaliteli ve uyguna backlink elde etmiş olacaksınz aynı zamanda alemlerin rabbi olan allahu tealanın şart kıldığı hac görevimde hepinize hayır duası edeceğim.

İletişim için PM!

Rating - 0%
Kardeşim duygulandım gerçekten. eline sağlık bu hikayenin devamı gelecek mi ?

Rating - 0%
Kardeşim duygulandım gerçekten. eline sağlık bu hikayenin devamı gelecek mi ?
Ahh kardeşim ah bir bilsen nasıl istiyorum o topraklara gidebilmeyi ayak basabilmeyi.. allahım inşallah nasip eder bu münafık , kirli , iğrenç fantezilere konu olmuş olan bedenimi ancak kutsal topraklarda arındırabilirim ve iyi bir insan olarak yaşamıma devam edebilirim

JFoundlow 

</ÖLÜ>
Rating - 0%
Allahım Sen SHT Ailesine Yardım ed Öğrenci Kardeşlerimin Sınavlarında vb et bi dua da işlerimize hayır gelsin

Rating - 0%
sonadam bu arada baclink vereceğin site sana mı ait? Çünkü haram aş ile hayr yapılmaz. Umarım bunun farkındasındır. İnşAllah sana ait olan bir siteden backlink veriyorsundur ve ayrıyeten konudaki başlığı ve içeriği, iş getirmek için mi yoksa dalga konusu olarak ya da sömürü aracı olarak mı kullanıyorsun? Anlayamadım. Kalın sağlıcakla.

Soytarı mısın? Komik olan nedir?

R

Rolesa

sonadam bu arada baclink vereceğin site sana mı ait? Çünkü haram aş ile hayr yapılmaz. Umarım bunun farkındasındır. İnşAllah sana ait olan bir siteden backlink veriyorsundur ve ayrıyeten konudaki başlığı ve içeriği, iş getirmek için mi yoksa dalga konusu olarak yani sömürü aracı olarak mı kullanıyorsun, anlayamadım. Kalın sağlıcakla.

Küfür mü edeyim illa ? Sana giren çıkan ne işine bak

Rating - 0%
sonadam bu arada baclink vereceğin site sana mı ait? Çünkü haram aş ile hayr yapılmaz. Umarım bunun farkındasındır. İnşAllah sana ait olan bir siteden backlink veriyorsundur ve ayrıyeten konudaki başlığı ve içeriği, iş getirmek için mi yoksa dalga konusu olarak ya da sömürü aracı olarak mı kullanıyorsun? Anlayamadım. Kalın sağlıcakla.

Gerçek hacca gideceğim hacklinki tamamiyle backlinke çevirmeye çalışıyorz site sahipleri ile anlaşıp komisyon usulü. destek çıkmak istiyorsan üç beş kuruş para ver yolumuzu bulalım

Rating - 0%
Gerçek hacca gideceğim hacklinki tamamiyle backlinke çevirmeye çalışıyorz site sahipleri ile anlaşıp komisyon usulü. destek çıkmak istiyorsan üç beş kuruş para ver yolumuzu bulalım

Allah hayırlısıyla kabul etsin. Profilinde Haktan ve Hakikatten yana vermiş olduğun mesajı beğendim. Su taşıyan karınca misali... Allah hayırlı kazançlar nasip etsin.

Küfür mü edeyim illa ? Sana giren çıkan ne işine bak

Üsulune göre muameleye tabii tutuldun. Fazla sıkıntı yapma, hoplama, rahat ol.

Tekdost 

Yırtıcı
Rating - 0%
Bizim bi rahmetli Hüseyin emmi vardı her sene evdekilere hacca gidiyorum diye çıkıp karılar ile parayı yiyip gelirmiş bir gün sorduk hüseyin emmi niye böyle yapıyodun diye yiğenim onlar beş dönüyosa biz on döndük dedi. Kıssadan hisse :)

131,511Konular
3,268,836Mesajlar
315,314Kullanıcılar
egebaba31Son Üye
Üst Alt