hack link piyasasına bizde başlayalım madem :D (1 Viewer)

türkiyede ilk 1000 400tl dünya sıralamasında ilk 100 bin 250tl özelden mesajla ulaşabilirsiniz

aman aman aman 15 tl ye sattığımız linkler değere binmiş amk neler oluyor

aman aman aman 15 tl ye sattığımız linkler değere binmiş amk neler oluyor
valla hacı satanlar düşürüyor piyasayı :D bide bi adama sen 15 lirayamı ne satıyormşsn asense giriş bilgilerini filan herşeyi veriyormşsn o deniyormş ona göre alıyormuş senden :D bana diyiyor ver shel ıd şifre 2 dakka bakayım sheli sunucuya yedirmişm bypaslamışm içinde amazon.com var :D 2dk bakayım diyiyor olmaz dedim ozaman senden alıcakmş sat arkadaşada 15 tlden alsın ilk 100 bin sıralamada dünya genelinde

valla hacı satanlar düşürüyor piyasayı :D bide bi adama sen 15 lirayamı ne satıyormşsn asense giriş bilgilerini filan herşeyi veriyormşsn o deniyormş ona göre alıyormuş senden :D bana diyiyor ver shel ıd şifre 2 dakka bakayım sheli sunucuya yedirmişm bypaslamışm içinde amazon.com var :D 2dk bakayım diyiyor olmaz dedim ozaman senden alıcakmş sat arkadaşada 15 tlden alsın ilk 100 bin sıralamada dünya genelinde
hangi köyün ibnesiymiş o id şifre mi veriyormuşum ben amk o eleman kimse bana yazsana iletişim bilmem nesini

Yanıt yazmak için giriş yapmalısınız
Forum özelliklerini kullanmak ve Level 2 üyelik satın almak için hesabınıza giriş yapın.

Users who are viewing this thread

133,419Konular
3,281,657Mesajlar
320,965Kullanıcılar
zaxw33Son Üye
Üst Alt