sağolKonu açmak için ne zamandır bakmadığım klasörleri vs. karıştırayım dedim, bunları buldum. Normalde hepsi toplu haldeydi fakat yüklerken sıkıntı çıkardı bu yüzden ayrı ayrı koyuyorum. Umarım işinize yarar
*** Hidden text: cannot be quoted. ***
sağolKonu açmak için ne zamandır bakmadığım klasörleri vs. karıştırayım dedim, bunları buldum. Normalde hepsi toplu haldeydi fakat yüklerken sıkıntı çıkardı bu yüzden ayrı ayrı koyuyorum. Umarım işinize yarar
bakalimKonu açmak için ne zamandır bakmadığım klasörleri vs. karıştırayım dedim, bunları buldum. Normalde hepsi toplu haldeydi fakat yüklerken sıkıntı çıkardı bu yüzden ayrı ayrı koyuyorum. Umarım işinize yarar
bakalımKonu açmak için ne zamandır bakmadığım klasörleri vs. karıştırayım dedim, bunları buldum. Normalde hepsi toplu haldeydi fakat yüklerken sıkıntı çıkardı bu yüzden ayrı ayrı koyuyorum. Umarım işinize yarar
Konu açmak için ne zamandır bakmadığım klasörleri vs. karıştırayım dedim, bunları buldum. Normalde hepsi toplu haldeydi fakat yüklerken sıkıntı çıkardı bu yüzden ayrı ayrı koyuyorum. Umarım işinize yarar
*** Hidden text: cannot be quoted. **😊😊
LookKonu açmak için ne zamandır bakmadığım klasörleri vs. karıştırayım dedim, bunları buldum. Normalde hepsi toplu haldeydi fakat yüklerken sıkıntı çıkardı bu yüzden ayrı ayrı koyuyorum. Umarım işinize yarar
lookKonu açmak için ne zamandır bakmadığım klasörleri vs. karıştırayım dedim, bunları buldum. Normalde hepsi toplu haldeydi fakat yüklerken sıkıntı çıkardı bu yüzden ayrı ayrı koyuyorum. Umarım işinize yarar
bakalımKonu açmak için ne zamandır bakmadığım klasörleri vs. karıştırayım dedim, bunları buldum. Normalde hepsi toplu haldeydi fakat yüklerken sıkıntı çıkardı bu yüzden ayrı ayrı koyuyorum. Umarım işinize yarar
Emegine saglıkKonu açmak için ne zamandır bakmadığım klasörleri vs. karıştırayım dedim, bunları buldum. Normalde hepsi toplu haldeydi fakat yüklerken sıkıntı çıkardı bu yüzden ayrı ayrı koyuyorum. Umarım işinize yarar
Konu açmak için ne zamandır bakmadığım klasörleri vs. karıştırayım dedim, bunları buldum. Normalde hepsi toplu haldeydi fakat yüklerken sıkıntı çıkardı bu yüzden ayrı ayrı koyuyorum. Umarım işinize yarar
eywKonu açmak için ne zamandır bakmadığım klasörleri vs. karıştırayım dedim, bunları buldum. Normalde hepsi toplu haldeydi fakat yüklerken sıkıntı çıkardı bu yüzden ayrı ayrı koyuyorum. Umarım işinize yarar
EywKonu açmak için ne zamandır bakmadığım klasörleri vs. karıştırayım dedim, bunları buldum. Normalde hepsi toplu haldeydi fakat yüklerken sıkıntı çıkardı bu yüzden ayrı ayrı koyuyorum. Umarım işinize yarar
xxKonu açmak için ne zamandır bakmadığım klasörleri vs. karıştırayım dedim, bunları buldum. Normalde hepsi toplu haldeydi fakat yüklerken sıkıntı çıkardı bu yüzden ayrı ayrı koyuyorum. Umarım işinize yarar
madem öyle bizde bir göz atalımKonu açmak için ne zamandır bakmadığım klasörleri vs. karıştırayım dedim, bunları buldum. Normalde hepsi toplu haldeydi fakat yüklerken sıkıntı çıkardı bu yüzden ayrı ayrı koyuyorum. Umarım işinize yarar
BAKAKKonu açmak için ne zamandır bakmadığım klasörleri vs. karıştırayım dedim, bunları buldum. Normalde hepsi toplu haldeydi fakat yüklerken sıkıntı çıkardı bu yüzden ayrı ayrı koyuyorum. Umarım işinize yarar
.Konu açmak için ne zamandır bakmadığım klasörleri vs. karıştırayım dedim, bunları buldum. Normalde hepsi toplu haldeydi fakat yüklerken sıkıntı çıkardı bu yüzden ayrı ayrı koyuyorum. Umarım işinize yarar
vaov iyi bişeye benziyo bakalımKonu açmak için ne zamandır bakmadığım klasörleri vs. karıştırayım dedim, bunları buldum. Normalde hepsi toplu haldeydi fakat yüklerken sıkıntı çıkardı bu yüzden ayrı ayrı koyuyorum. Umarım işinize yarar
qweKonu açmak için ne zamandır bakmadığımqw klasörleri vs. karıştırayım dedim, bunları buldum. Normalde hepsi toplu haldeydi fakat yüklerken sıkıntı çıkardı bu yüzden ayrı ayrı koyuyorum. Umarım işinize yarar
xxKonu açmak için ne zamandır bakmadığım klasörleri vs. karıştırayım dedim, bunları buldum. Normalde hepsi toplu haldeydi fakat yüklerken sıkıntı çıkardı bu yüzden ayrı ayrı koyuyorum. Umarım işinize yarar
bekliyorumKonu açmak için ne zamandır bakmadığım klasörleri vs. karıştırayım dedim, bunları buldum. Normalde hepsi toplu haldeydi fakat yüklerken sıkıntı çıkardı bu yüzden ayrı ayrı koyuyorum. Umarım işinize yarar
ZKonu açmak için ne zamandır bakmadığım klasörleri vs. karıştırayım dedim, bunları buldum. Normalde hepsi toplu haldeydi fakat yüklerken sıkıntı çıkardı bu yüzden ayrı ayrı koyuyorum. Umarım işinize yarar
Bakalım broKonu açmak için ne zamandır bakmadığım klasörleri vs. karıştırayım dedim, bunları buldum. Normalde hepsi toplu haldeydi fakat yüklerken sıkıntı çıkardı bu yüzden ayrı ayrı koyuyorum. Umarım işinize yarar
saKonu açmak için ne zamandır bakmadığım klasörleri vs. karıştırayım dedim, bunları buldum. Normalde hepsi toplu haldeydi fakat yüklerken sıkıntı çıkardı bu yüzden ayrı ayrı koyuyorum. Umarım işinize yarar