Konu açmak için ne zamandır bakmadığım klasörleri vs. karıştırayım dedim, bunları buldum. Normalde hepsi toplu haldeydi fakat yüklerken sıkıntı çıkardı bu yüzden ayrı ayrı koyuyorum. Umarım işinize yarar
*** Hidden text: cannot be quoted. ***
Konu açmak için ne zamandır bakmadığım klasörleri vs. karıştırayım dedim, bunları buldum. Normalde hepsi toplu haldeydi fakat yüklerken sıkıntı çıkardı bu yüzden ayrı ayrı koyuyorum. Umarım işinize yarar
*Konu açmak için ne zamandır bakmadığım klasörleri vs. karıştırayım dedim, bunları buldum. Normalde hepsi toplu haldeydi fakat yüklerken sıkıntı çıkardı bu yüzden ayrı ayrı koyuyorum. Umarım işinize yarar
çççKonu açmak için ne zamandır bakmadığım klasörleri vs. karıştırayım dedim, bunları buldum. Normalde hepsi toplu haldeydi fakat yüklerken sıkıntı çıkardı bu yüzden ayrı ayrı koyuyorum. Umarım işinize yarar
eline saglıkKonu açmak için ne zamandır bakmadığım klasörleri vs. karıştırayım dedim, bunları buldum. Normalde hepsi toplu haldeydi fakat yüklerken sıkıntı çıkardı bu yüzden ayrı ayrı koyuyorum. Umarım işinize yarar
bakakKonu açmak için ne zamandır bakmadığım klasörleri vs. karıştırayım dedim, bunları buldum. Normalde hepsi toplu haldeydi fakat yüklerken sıkıntı çıkardı bu yüzden ayrı ayrı koyuyorum. Umarım işinize yarar
BaklKonu açmak için ne zamandır bakmadığım klasörleri vs. karıştırayım dedim, bunları buldum. Normalde hepsi toplu haldeydi fakat yüklerken sıkıntı çıkardı bu yüzden ayrı ayrı koyuyorum. Umarım işinize yarar
eywKonu açmak için ne zamandır bakmadığım klasörleri vs. karıştırayım dedim, bunları buldum. Normalde hepsi toplu haldeydi fakat yüklerken sıkıntı çıkardı bu yüzden ayrı ayrı koyuyorum. Umarım işinize yarar
BakalımKonu açmak için ne zamandır bakmadığım klasörleri vs. karıştırayım dedim, bunları buldum. Normalde hepsi toplu haldeydi fakat yüklerken sıkıntı çıkardı bu yüzden ayrı ayrı koyuyorum. Umarım işinize yarar
bakalımKonu açmak için ne zamandır bakmadığım klasörleri vs. karıştırayım dedim, bunları buldum. Normalde hepsi toplu haldeydi fakat yüklerken sıkıntı çıkardı bu yüzden ayrı ayrı koyuyorum. Umarım işinize yarar
BklmKonu açmak için ne zamandır bakmadığım klasörleri vs. karıştırayım dedim, bunları buldum. Normalde hepsi toplu haldeydi fakat yüklerken sıkıntı çıkardı bu yüzden ayrı ayrı koyuyorum. Umarım işinize yarar
EyvKonu açmak için ne zamandır bakmadığım klasörleri vs. karıştırayım dedim, bunları buldum. Normalde hepsi toplu haldeydi fakat yüklerken sıkıntı çıkardı bu yüzden ayrı ayrı koyuyorum. Umarım işinize yarar
lookKonu açmak için ne zamandır bakmadığım klasörleri vs. karıştırayım dedim, bunları buldum. Normalde hepsi toplu haldeydi fakat yüklerken sıkıntı çıkardı bu yüzden ayrı ayrı koyuyorum. Umarım işinize yarar
bakalımKonu açmak için ne zamandır bakmadığım klasörleri vs. karıştırayım dedim, bunları buldum. Normalde hepsi toplu haldeydi fakat yüklerken sıkıntı çıkardı bu yüzden ayrı ayrı koyuyorum. Umarım işinize yarar
31Konu açmak için ne zamandır bakmadığım klasörleri vs. karıştırayım dedim, bunları buldum. Normalde hepsi toplu haldeydi fakat yüklerken sıkıntı çıkardı bu yüzden ayrı ayrı koyuyorum. Umarım işinize yarar
eywKonu açmak için ne zamandır bakmadığım klasörleri vs. karıştırayım dedim, bunları buldum. Normalde hepsi toplu haldeydi fakat yüklerken sıkıntı çıkardı bu yüzden ayrı ayrı koyuyorum. Umarım işinize yarar
sağolun hocamKonu açmak için ne zamandır bakmadığım klasörleri vs. karıştırayım dedim, bunları buldum. Normalde hepsi toplu haldeydi fakat yüklerken sıkıntı çıkardı bu yüzden ayrı ayrı koyuyorum. Umarım işinize yarar
helalKonu açmak için ne zamandır bakmadığım klasörleri vs. karıştırayım dedim, bunları buldum. Normalde hepsi toplu haldeydi fakat yüklerken sıkıntı çıkardı bu yüzden ayrı ayrı koyuyorum. Umarım işinize yarar
BakalımKonu açmak için ne zamandır bakmadığım klasörleri vs. karıştırayım dedim, bunları buldum. Normalde hepsi toplu haldeydi fakat yüklerken sıkıntı çıkardı bu yüzden ayrı ayrı koyuyorum. Umarım işinize yarar