INSTAGRAM TAKİPÇİ PANELİ NASIL YAPARIM

Takipçi paneli için öncelikle panele ihtiyacın var parayla satın alıp tokatlanmana gerek yok facebook kütüphaneyi kitlediği için ortalık malı olanların hiç birisi çalışmaz işlev göstermez. Tab2 instaweb geliştirici ekibi dağıldığı için düzenlemiyorlar. R10 da instaweb geliştiricileri elinde çalışan instaweb scripti olanlardan satın almak istiyor durum ok adar vahim. oysa derinlemesine bir kütüphane bakışı ile , instagramın yeni sağladı apilere bakarak 1 tek api yerine çapraz api kullanarak birbirleri ile bağlantı kurdurup login ve diğer tüm işlevlerin çalışabiliriliğini gerçekleştrie bilirsin.

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Para harcaman gerekiyo istersen ben atabilirim takipçi sana ücret karşılığında
ücretsiz bir bot hesaba 11k atar isen instagramdan elde edeceğim 40 dolar geliri yarı yarıya bölüşme şansı sunuyorum sana. ama alıp kaçmak yok. bir iki ortak edindim hepsi aynı şeyi yaptı fakat bilgisiz 17 yaşında ergen ler başlarına bela aldılar . ben zaten vergi mükellefi oldugumda ve yurt dılı hesabım oldugundan kesintisiz alır iken bnlar kesintili aldılar 1 yab oyunca yaptıkalrında devlet vergi mukellefi yaptı ve 1 yıllık vergi ödediler.
Para harcaman gerekiyo istersen ben atabilirim takipçi sana ücret karşılığında

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
131,931Konular
3,272,779Mesajlar
316,587Kullanıcılar
juanpereqSon Üye
Üst Alt