-
serkan dahlan
Entrepreneur,Ceo,
http://forum.deep-cyber.org/ aramıza gelirmisinİyi lan scriptte açık taramanı kendin manuel isteyecem yapabilecen mi?
Hackerliğin temelidir bunlar saçma sapan testler değil.
http://forum.deep-cyber.org/ aramıza gelirmisinİyi lan scriptte açık taramanı kendin manuel isteyecem yapabilecen mi?
Sjsjsjsbsjsbsh salak lan bu şu üyelikleri kapatın MK ne kadar lamer varsa foruma doluyor . ÇOK aradınmi o ismi sjsjsbksn . Neymiş script hekırlıgin temeliymis MK exploit bul diyor bana velede bakİyi lan scriptte açık taramanı kendin manuel isteyecem yapabilecen mi?
yaw tabi yaw kardeşim çözdüm bas64 le sonra dedim bu kafasından atmıştırhttps://www.base64decode.org
Verdiğim şifreyi buraya kopyala sonra çöz. Şifreyi çözecek ama karşına yine şifrelenmiş bir metin çıkacak. Onu kopyala bir daha çöz. Yine şifrelenmiş metin çıkacak. Sonra bir daha kopyala ve çöz. Karşına bu çıkar:
Lamersin Göktürk-X; )
Lamer dediğime bakma öylesine dedim herkes her seyi bilmek zorunda değildir.
Aynen zaten sizin gibi lamerla ancak xss ile site hekirlarDaha scriptte açık taramak ne demek bilmiyon buraya gelmis konusuyon. Xss açıgını kulanmayı biliyon mu lan? İndexten kastım sayfaya ad yazmak degil cookie bilgisi çalmak falan?
ha xss ha sql , upload açığı hepsi aynı sen girersin başkalarıda girer başkalarıda hackler :fDaha scriptte açık taramak ne demek bilmiyon buraya gelmis konusuyon. Xss açıgını kulanmayı biliyon mu lan? İndexten kastım sayfaya ad yazmak degil cookie bilgisi çalmak falan?
ayt çoğu lamer aramıza gel heb beraber büyürüzArkadaşım ben başladığım yerden devam ederim. Ayt ile başladım ayt ile devam ederim. Aytde çok sayıda lamer olabilir ama çok iyiler de var. Ve herkesin ait olduğu time de bilgisinede karışmam. Saygı duyarim
yüke bi bok yaparsınya aqHa ozman madem çok biliyonuz bekleyin birazdan yükleyecem js dosyasını bos konusmayın.
ananoymousu hacklediniz çok korktum abi altıma sıçıyorum :FFFFFFFFFFFFF anonymousun resmi sitesini deil brute force 1.8 i kullanarak haber sitesini hacklediniz kendi ülkenizi kandırdınız allah sizi ıslah etsin diorumUlan ayt deki lamerlar bile sizin sitenizi hackler kxldkfmsmf
biz çok gördük sizin gibi çocukları : anca blöf yapar sınız vik vikvikvivkvivkvikDKGSJGLSGKLSG OLUM COK TROLLSUNUZ NAN
banamı öretiyon sen o yolda giderken beno yoldan dönüyodum süper marioOha artık, upload ile sql veya xss aynı kefeye mi koyulur. Sql ile site bilgisini alırsın panele girersin. Upload butonu bulursan Shell atarsın yetki yoksa bypass ya da root olmayı denersin. İndex atarsın sonra geri kalan her şeyi silersin. Ha tabi googleye Sql açıklı siteler diye aratıp da herksein gördüğü siteleri hacklemeye calışırsan elin bos dönersin.
Efsane bilgiler arşive aldım jajssbsjsvOha artık, upload ile sql veya xss aynı kefeye mi koyulur. Sql ile site bilgisini alırsın panele girersin. Upload butonu bulursan Shell atarsın yetki yoksa bypass ya da root olmayı denersin. İndex atarsın sonra geri kalan her şeyi silersin. Ha tabi googleye Sql açıklı siteler diye aratıp da herksein gördüğü siteleri hacklemeye calışırsan elin bos dönersin.
reis çözsen çözsen sen çözersin bu meseleyi bizmi lameriz onlarmı
bruteyle deil panel bypass la veledlere laf veremeyecem artık git örende gelDaha demin şifre çözemezken iyidi sonra gelirsin hatalı dersin gelirsin bhnlar ne isime yarayacak dersin biraz MITM ögrenin bu ne ise yarayacak su ne ise yarayacak siz söyleyin o devlet sitelerini ne ile hackliyonuz brute ile mi
bruteyle devlet sitesi hacklenseydi nete site bırakmazdım süper marioDaha demin şifre çözemezken iyidi sonra gelirsin hatalı dersin gelirsin bhnlar ne isime yarayacak dersin biraz MITM ögrenin bu ne ise yarayacak su ne ise yarayacak siz söyleyin o devlet sitelerini ne ile hackliyonuz brute ile mi
Onlar dediğin kim işim yok didişmenizimi okuyacağım.reis çözsen çözsen sen çözersin bu meseleyi bizmi lameriz onlarmı
@Mectruy şu foruma bi tc kimlikle giriş sistemi getir abi bunedir yaw nerde aytli var gelip buraya geliyolar ışığı gören sinek sürüsü gibiOnlar dediğin kim işim yok didişmenizimi okuyacağım.
mal bypass kodları bisürü nette ama yöntem farklı ben panelbypass diyecem sen gidip nete ne kadar bypass çeşiti var gelip bize yazacanPuhahahahaba.
Senin bypass ilgin budur lan:
'or''='
iyiyiz dayı :d buraya çocuklar dolmuş temizlik yap ayt liler gelip spyı kötülüyor dayıEyyy Nabünüz Yeğenlerim
![]()
bilirim tabi süper marioSen onlari biliymiydin lan vayyy