Soru size tuhaf gelebilir merak ettim yani sadece site uyarmakla olmuyor da
🔒 Bu içeriği görmek için giriş yapın
Tavsiyemce gerekmedigi surec icerisinde kullanmamasi iyi olur. Cunku mining yaparak bilgisayar hizlarini dusuruyor ve bu insanlarin sitene daha az giris yapmasini saglayabilir. Onun yerine Google Ads ya da PropellerAds gibi sitelerden reklam alinirsa tiklama basina gelecek para daha fazla olacaktir. Sadece sayfa acilisinda 1 kere acilmasi saglanmasi bile butun siteye yeteri kadar giris saglandiktan sonra her gun belirli bir miktarin uzerinde para kazanilabilir.Bu siteye uye ol orda .js kodları var onları sitene koyarak para kazana biliyorsun burda bi konu link var atayım bi incele
Bu siteye uye ol orda .js kodları var onları sitene koyarak para kazana biliyorsun burda bi konu link var atayım bi incele
Benim sitem yok ki anca hacklersek öyleTavsiyemce gerekmedigi surec icerisinde kullanmamasi iyi olur. Cunku mining yaparak bilgisayar hizlarini dusuruyor ve bu insanlarin sitene daha az giris yapmasini saglayabilir. Onun yerine Google Ads ya da PropellerAds gibi sitelerden reklam alinirsa tiklama basina gelecek para daha fazla olacaktir. Sadece sayfa acilisinda 1 kere acilmasi saglanmasi bile butun siteye yeteri kadar giris saglandiktan sonra her gun belirli bir miktarin uzerinde para kazanilabilir.
2-3 k xD qwopdkqwopdk @TolanK1Carding işiyle uğraşırsan evet paranın a*ına korsun.
Diğer türlü(hacklink,hesap satımı...) az kazanırsın bi 2-3k'yı geçemezsin Diye Düşünüyorum.
daha mı fazla2-3 k xD qwopdkqwopdk @TolanK1

Bu konuda asla bir sikintin olmasin. Eski zamanlarimda (10 yasimda) ben hic bilmezdim ama suanki yasima (17 yasimda) kadar bir suru bilgi ogrendim ve bunlar sadece arastirarak. Ve hala da arastirmaya devam ederek burda ki forumda insanlara da yardim etmeye calisiyorum. Mesela suanda uzerinde ugrastigim bir sitem var ve biter ise insallah SpyHackerz'in onemli yoneticileriyle beraber goruserek onlara destek cikmayi istiyorumBenim sitem yok ki anca hacklersek öyle
Reis sana bi soru sorcam tivibu go nasil hackliyonuz ? Bazilari diyo hesap dusunce atarim diyoTavsiyemce gerekmedigi surec icerisinde kullanmamasi iyi olur. Cunku mining yaparak bilgisayar hizlarini dusuruyor ve bu insanlarin sitene daha az giris yapmasini saglayabilir. Onun yerine Google Ads ya da PropellerAds gibi sitelerden reklam alinirsa tiklama basina gelecek para daha fazla olacaktir. Sadece sayfa acilisinda 1 kere acilmasi saglanmasi bile butun siteye yeteri kadar giris saglandiktan sonra her gun belirli bir miktarin uzerinde para kazanilabilir.
Bunlarin birden cok yontemi vardir. Sana soylenen yontem Fake Site yani aciklayacka olursam sitenin kopyasini yaparak yapilan girislerdeki sifreyi calmak oluyor.Reis sana bi soru sorcam tivibu go nasil hackliyonuz ? Bazilari diyo hesap dusunce atarim diyo
Bunlari biliyom abi ama telefondayim bilgisayar yok nasil kandiriyorlar abi diyolar su hesaplami gir diyolarBunlarin birden cok yontemi vardir. Sana soylenen yontem Fake Site yani aciklayacka olursam sitenin kopyasini yaparak yapilan girislerdeki sifreyi calmak oluyor.
Diger yontemlerden biri ise BruteForce.
Tabikide bunu ben sana anlatmayacagim benden daha bilgili kisileri Forum icerisinde bulabilirsin.