Hacking bağımlılık mı?

Beyler ne düşünüyorsunuz bu konuda? Sigara gibi birşey oldu bende bırakıcam dersin ama sıkıldıkça tek yapmak istediğin hack olur.Sizde de böyle mi yoksa hobi dışında sadece...

Beyler ne düşünüyorsunuz bu konuda? Sigara gibi birşey oldu bende bırakıcam dersin ama sıkıldıkça tek yapmak istediğin hack olur.Sizde de böyle mi yoksa hobi dışında sadece hacki intikam,siyasi amacıyla mı kullanıyorsunuz.hayatımın çoğunu kaplayan bir şey bu şimdi eskisi gibi çok kafa yormasamda insanın sıkıldıkça yapası geliyor :D

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Bence hack egolarını tatmin etmek ve kendini göstermenin en iyi yoludur. Ama tabii ki zaman kaybı. 15 dakikalık bir kargaşaya sebep olup, oooo WorthLess'e bakın nereyi basmış dedirtirsin ve emin ol bunu diyen adam ertesi gün bu olayı hatırlamaz bile. Durum bundan ibaret işte... Kısacası boşş iş :D

eğo meselesi deil hackte çok yükselmek lazım mesela nasayı hackle 10 yıl konuşulursun nato yu hackle konuşulur siber güvenlik yarışmalarında 1.ci ol unutulmazsın

Kesinlikle bağımlılık dostum son 10 gündür uğraşmıyorum zaman kaybı en basitinden hacke ayırılan zamanı kitap okuyarak geçirmek daha mantıklı. ki kitabın içerisindek bilgiler toplum için birşeyler ifade ediyor gerçek hayatınıza bakın.

ben işsizlik olarak görüyorum artık en azından benim için mesela bazı hedeflerim var ben onları boşverip orayı hackleyim burayı hackleyim diyemiyorum zamanımı bunun için harcayamam yani hee amacıma ulaşırım boş vaktim olur onu hacking ile değerlendiririm orası ayrı hobi olur benim için benim dünya kadar işim varken dünya kadar derdim varken dünyanın en güvenlikli sitelerini hacklemişim ne sike yarar yemişim öyle ego tatmini vakit ve zaman kaybından başka birşey değil bence, işi bu olanlar için ayrı tabi güvenlik uzamanı v.s adam geçimini bu sayede sağlıyordur bir şey diyemem.

132,305Konular
3,278,616Mesajlar
317,371Kullanıcılar
alfadostuSon Üye
Üst Alt