facebook almış olduğu kararla siyasi içereklere hakaret yasadışı organizasyonlar dolandırıcılar ve hackırlar için ayrı bir yaptırım var paylaşılmış olan içerekler çok hassas bilgiler içeriyorsa tamamen yasaklıyor ayrıca ülkemizde sosyal paylaşım sitelerini denetlemek için bir birim oluşturulmuştur bu birimler suçu ve mahiyeti ne olursa olsun gerekli gördüğü hallerde mudahale edip yer mekan saat tarih kişi bilgilerine anında ulaşa biliyorlar sizin yapmış olduğunuz davranışı tavsip etmiyorum gerekli uyarıyı yapmanız ve tekrarı halinde kanıt oluşturup facebook şikayetle bildirebilirdiniz karşı tarafın şikayet konusu sadece Şahsın kullanmış olduğu materyeller olduğunu varsayalımki bu sadece kişisel amaçla yapıldığı için sorun çıkmaz şikayette bulunmuşsa bile şikayet mercileri fazla ustelemez canınız sıkılmasın üzülmeyinde hiç bir şey olmaz olursada cezai işlem uygulanmaz ben çok yasadım hatta ceza bile yedim ilk 3 vukatımda birşey olmadı 4. ise evde basıldım hack için çeşitli programlar sunucular vpn vesaire kullandım ister uzaydan internet al istersen dunyanın bilinmeyen yerinden bağlantı kullan bir süre işe yarar ama daha sonra işe yaramıyor ben kullandım her daim işe yaradığını sandım ama yanılmışım...