-
Virtualw0rm
Üstad
Sanala henüz yeni ayak basmış insanlar (veletler) , yıllardır kendileri gibi aynı seviyedeki kişilerle uğraşan adamlara bir anda meydan okur olmuşlar. Çok yanlış yerlerde yanlış kişilerle uğraşıyorsunuz arkadaşlar. Bugün yaptığınız saçma sapan videoyu bir arkadaşım vasıtasıyla izleme şansı buldum. Videoda yazdığınıza göre İndex basmak size göre lamerlikmiş, videoda her türlü firewall'a rağmen bizi düşürmüşsünüz, tabi ki bu işe de saygı duyuyorum ama index basmaya lamerlik diyip DDoS saldırısı yapıp üstüne üslük bunu videoya alıp youtubeye yüklemekte ne demek oluyor ?
Siz bizi küçük düşürmeye çalışırken kendinizi küçük düşürdüğünüzün farkında değil misiniz ? Zaten spyhackerz.com sizin kızlığınızı bozmuş vaktinde, bu asabi tavırların sebebi de bu yüzden sanırım. Boş boş çağ dışı DDoS saldırılarını bir köşeye bırakın da gerçek icraatlarla karşımıza dikilin artık. Bahsi geçen videoda ağza alınmayacak küfürler savurmuşsunuz, beni en çok sinir eden şey de bu oldu. Realde karşınıza dikilsek af diler ayağımıza kapanırsınız. Sanaldasınız, yüzünüz gözükmüyor, gizlisiniz zannedipte bu kadar rahat olmayın. HADİ EYVALLAH !
💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl