Haftalık düzenli gelir elde etme

Merhaba arkdaşlar size Sistemi anlatıcam normalde para kazanmak için yatırım yapmak gerekli ama yatırımsız bir şekilde gelir elde etmeyi öğreticem size bu sistemde. Sitenin...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merhaba arkdaşlar size Sistemi anlatıcam normalde para kazanmak için yatırım yapmak gerekli ama yatırımsız bir şekilde gelir elde etmeyi öğreticem size bu sistemde.

Sitenin linki Bir referanstan kayıt olma zorunluluğu var : https://sv01.cc/index/login/reg?parent=AI2E58
Kayıt olduktan sonra ana sayfada yatırım kısmı var ona basın en üstte 0 tl lik bir panel var o paneli satın ala basın ve 3ü seçin bu panel 3 gün boyunca 63 tl kazanmanızı sağlicak..

3 Gün boyunca girip parayı toplaya basıcaksınız arakdaşlar. 3 günün sonunda hesabınızda 63 tl olucak her gun saat 20.00 ile 21.00 arası yayın açıyorlar yayın başlangıcında ortasında ve bitiminde ss alıyorsunuz ve sitenin içinde bulunan telegram kanalına atıyorsunuz size 20tl veriliyor her gün. 7 günün sonunda hesabınızda 200tl oluyor ve 200tl ile panel alıyorsunuz. Aldığınız panel size haftalık 30 tl para veriyor otomatık sizde bu sürecde referans yapıyorusunuz ve onlardan gelir elde ediyorsunuz Ben boyle yapmışım daha doğrusu şuanda hala kazandığım paralarda panel alıyorum. Bu şekilde kendi kazancınızı gelştirip sonrasında hiçbir şey yapmadan kazanabilirsiniz isterseniz 7 günün sonunda kazandığınız parayı direk çekersiniz tercih sizin. Sistem yaklaşık 1 yıldır var. minimum çekim 200tl sorusu olan varsa özelden yazabilir veya yorum yazabilir. Bu da ödeme kanıtı. Zaten para yatırmıcaksınız bir kaybınız olmicak.

Benim anlattığım yatırım yapmadan kazanabileceğinizde yatırım yapmak isteyenler daha çok kazanabilir tabi kii

Ekli dosyalar

• Picsart_22-02-18_04-02-26-444.jpg
    Picsart_22-02-18_04-02-26-444.jpg
    81.5 KB · Görüntüleme: 10
💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
132,156Konular
3,275,900Mesajlar
317,003Kullanıcılar
yakupptSon Üye
Üst Alt