Hakkaride Kobrayı Vuran Orospu Evlatları Yıl 2016 (1 Viewer)

Ful izleyin orospu evladının nasıl kullandıgını görün bu eğitim nerden geliyor

Ben videoyu kaldırdım çünkü istemeden de olsa propagandanın parçası olunabiliyor. ellerindeki manpad ısı güdümlü bir omuzdan atılan hava savunma aracıdır yani onu kullanmak için çok özel bir eğitim gerekmiyor , bir tane ayı yada maymuna verip kısa bir eğitim ile öğretebilirsin , tek yapılması gereken hedefin kapsadığı alana doğrultmak o zaten ısıyı takip edip hedefi vuruyor, bu videodaki teröristler öldü çoktan. Tsk terrorle mücadele kapsamında elindekileri genelde yayınlamıyor

Son düzenleme:
💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Ben videoyu kaldırdım çünkü istemeden de olsa propagandanın parçası olunabiliyor. ellerindeki manpad ısı güdümlü bir omuzdan atılan hava savunma aracıdır yani onu kullanmak için çok özel bir eğitim gerekmiyor , bir tane ayı yada maymuna verip kısa bir eğitim ile öğretebilirsin , tek yapılması gereken hedefin kapsadığı alana doğrultmak o zaten ısıyı takip edip hedefi vuruyor, bu videodaki teröristler öldü çoktan. Tsk terrorle mücadele kapsamında elindekileri genelde yayınlamıyor

Keşke Yayınlasalar Bende bunu anlamıyorum ,
bin terörist etkisiz hale getirildi diyor görüntüler olsa düşmana bir korku salarsın , dosta güven verirsin

Keşke Yayınlasalar Bende bunu anlamıyorum ,
bin terörist etkisiz hale getirildi diyor görüntüler olsa düşmana bir korku salarsın , dosta güven verirsin

tsk yayınlayınca bunu teroristler kullanmasını biliyor, kürtler öldürülüyor vahşet katliam acımasız türkiye vs tsk bunlara imkan vermemek için yayınlamıyor, yayınlanan görüntüler bazı subayların kişisel sızdırması sonucu youtube düşebiliyor tek tük.

Bu görüntüler bir nevi teröristlere istihbarat gibi olur. Birde askerlerimiz roketlerin yazı yazıp paylaşılan görüntüler oldukları alanı deşifre ediyor

Mec'in dediği gibi TSK hiçbir şekil de videolu paylaşım yapmıyor. Yapılanlar da er veya uzman çavuşların tim komutanından habersiz, kendilerinin yaptığı paylaşımlar, yapılan paylaşımlar farklı şekilde provake edilerek siviller öldürülüyormuş veya TSK zulüm ediyormuş gibi gösteriliyor.

Yanıt yazmak için giriş yapmalısınız
Forum özelliklerini kullanmak ve Level 2 üyelik satın almak için hesabınıza giriş yapın.

Users who are viewing this thread

133,234Konular
3,283,243Mesajlar
319,673Kullanıcılar
chassiealoSon Üye
Üst Alt