Hakkımda ki Şikayet Kararı

@Killer Ben İadeyi methodun Fix Olması Durumunda Bahsettim Öyle Enayi mi sikiyorsunuz siz? Hem Çalışan Methodu Alayım Hem Paramı da Geri alayım yok Öyle Dünya method Takır...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Killer Ben İadeyi methodun Fix Olması Durumunda Bahsettim Öyle Enayi mi sikiyorsunuz siz? Hem Çalışan Methodu Alayım Hem Paramı da Geri alayım yok Öyle Dünya method Takır Takır Vuruyor Fix Olsaydı Eyw Parasını vereyim Method Çalışıyor Bu durumda İade falan yapmam Bilginize Her Şey Benim Zararıma Oluyor

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
@Killer Ben İadeyi methodun Fix Olması Durumunda Bahsettim Öyle Enayi mi sikiyorsunuz siz? Hem Çalışan Methodu Alayım Hem Paramı da Geri alayım yok Öyle Dünya method Takır Takır Vuruyor Fix Olsaydı Eyw Parasını vereyim Method Çalışıyor Bu durumda İade falan yapmam Bilginize Her Şey Benim Zararıma Oluyor
versene methodu deneyim bi eger calisiyorsa iade bozulur

Max Tokatçı ZEKA AHAHAHAHA BANA TOKATÇI DİYENLER MİLLETİ TOKATLİYOR YAZIK :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
133,007Konular
3,284,606Mesajlar
318,308Kullanıcılar
viwec97685Son Üye
Üst Alt