Hakkımdaki iftira

Bosra'nın hesabı kapanmış bende ss almıştım Elessya ya attım t*şak geçtim ablana selam söyle diye kendisinede söyledim zaten dalga geçtiğimi kapatsaydım kapattım der icraat...

Bosra'nın hesabı kapanmış bende ss almıştım Elessya ya attım t*şak geçtim ablana selam söyle diye kendisinede söyledim zaten dalga geçtiğimi kapatsaydım kapattım der icraat niyetine story atardım
yada kendisine söylerdim Emir yalakalık yapabilmek için attığım mesajı abartıp Slowy kapatmış diyor ss aldım evet kapatıcaktımda ama üşendim vaktim yoktu kapatmadım. Elessya 'mı korkucam yada Bosra danmı korkucam ben kapatmadım o hesabı kapatmak istedim ama ben kapatmadım açamazsa gelsin ben açıyım dedim o kadar zıt gidiyordu İnsanlık bende kalsın düşüncesi ile söyledim ama yalaka arkadaşımız mesajları allayıp pullayıp abartıp lanse etmiş olayla uzaktan yakından alakam yok kapatmış olsam söylerdim Elessyadan yada Bosra dan korkucak değilim.
Yalakalık yapmak için 'Beni kapatamadınız onumu kapattınız' diyor ulan seninle ne sorunum var sorunlumusun sen birader ayrıca kızla öyle bi niyetim olsa bile kızla ne alakan var seni kapatamayıp onu kapatayım sırf yalakalık sırf prim için söylüyor yine aşağıda bi ton bişeyler yazar yada yalanlar cevap vermicem.

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
10k üzeri taklit vuramıyorum zaten ihlal olsaydı tamam belki üstüme atılırdı zaten yapmamda vaktim yok 10k taklit atamadığımı bilen bilir zaten sadece dalga geçtim kendi çapımda uzatmadan. Söyleseydi açardım. Sadece Emirin boş yapıp olayı büyütmesi dalga geçtim ama mesajda açamazsa açacağımıda belirttim. Bosranın dalga geçtiği kişinin hesabını açması içine oturur diye.
@Mectruy @SkullZ @İbrahim

Dün sağlam kanıt vs attı demiş sadece profilini attım kızın aq ne kanıtı taklitin ne kanıtını atıcam.
Ses attı demiş sesleri kayıt alsın atsın vurmadığımı söyledim Allah çarpsın külliyen yalakalık yapıyor vnmxcöbnvc

10k üzeri vuramadığımı @akyol a söylemiştim daha öncede kız 17 18k mı ne nasıl vurayım sadece dalga geçtim bunu kabul ediyorum fakat ben yapmadım boş boş iftira atıp yalakalık yapıyor. ss'i eğer vurursam story atacaktım vurmadım vaktim yoktu vursam tekrar diyorum vurdum der kabul ederdim hem üşendim hemde unuttum olayı.
@Mectruy

Sırf prim için bana düşman diyor ulan olm seninle ne muhabbetim var sana düşman olıyım sırf prim ve yalakalık için bunları söylüyor seni kapatmak aklımın ucundan dahi geçecek bişey değil ayrıca hadi sen düşmanımsın Bosra ne alaka kızla alakan ne onu kapatayım sadece konuştuğun için dalga geçmek için selam söyle yazdım ardından ses attım ben yapmadım diye sonrada açamazsan ben açarım dedim büyüklük bende kalsın düşüncesi ile.

resim_2022-02-04_105200.png

Bosra'nın hesabı kapanmış bende ss almıştım Elessya ya attım t*şak geçtim ablana selam söyle diye kendisinede söyledim zaten dalga geçtiğimi kapatsaydım kapattım der icraat niyetine story atardım
yada kendisine söylerdim Emir yalakalık yapabilmek için attığım mesajı abartıp Slowy kapatmış diyor ss aldım evet kapatıcaktımda ama üşendim vaktim yoktu kapatmadım. Elessya 'mı korkucam yada Bosra danmı korkucam ben kapatmadım o hesabı kapatmak istedim ama ben kapatmadım açamazsa gelsin ben açıyım dedim o kadar zıt gidiyordu İnsanlık bende kalsın düşüncesi ile söyledim ama yalaka arkadaşımız mesajları allayıp pullayıp abartıp lanse etmiş olayla uzaktan yakından alakam yok kapatmış olsam söylerdim Elessyadan yada Bosra dan korkucak değilim.
Yalakalık yapmak için 'Beni kapatamadınız onumu kapattınız' diyor ulan seninle ne sorunum var sorunlumusun sen birader ayrıca kızla öyle bi niyetim olsa bile kızla ne alakan var seni kapatamayıp onu kapatayım sırf yalakalık sırf prim için söylüyor yine aşağıda bi ton bişeyler yazar yada yalanlar cevap vermicem.
Emir kadar boş beleş adam yok ncdkekcndkdcnc uğraştığı şeylere bak o salağın yüzünden sildirmiştim rankımı chatte rahatsız ediyor kavga oluyor diye

133,081Konular
3,280,840Mesajlar
318,551Kullanıcılar
Lawlesss23Son Üye
Üst Alt