-
Ethereum
Ethereum
ABAHAHHAHAHAAHAHAHAHAHHAHAHA
🔒 Bu içeriği görmek için giriş yapın
ABAHAHHAHAHAAHAHAHAHAHHAHAHA
O yüzden haklılar

Beni mi gömücen LQPĞQSÖSÖSPWSMXEKSMDLSLSXMSLLWD şey bu baya komiktiaha altayım ah kaç tane mezara gömdüm buda onlardan olacak gibi
![]()
Siz en güzel fotograf yarışması yapın dalganıza bakın ben onun gülüşünü izliyorum yıllardır...aha altayım ah kaç tane mezara gömdüm buda onlardan olacak gibi
![]()
BENİMKİ DAHA İYİ :zAbdounun ki iyi
Konuş kral adamAbdounun ki iyi
HADİ BAKİM Bİ REPORT KE SANAAmna koycam telefonu tutup denizi çekmişsin ne bi konusu ne bi açısı var ne bu amk şaka mı dmwpalzmzwppasms
Et napimHADİ BAKİM Bİ REPORT KE SANA
Hahahahah çok komik . Bu ne ? AjajjsjqBeni mi gömücen LQPĞQSÖSÖSPWSMXEKSMDLSLSXMSLLWD şey bu baya komikti
sen benimkine ver oyu reis gerisini boşveradamlar fotonun kavgasını ediyo la ÜKQDWQĞWGPĞQWĞGĞPKWGĞKPQWPQ işssiz misinz olm
demi bilmiyorki beni ahahahahaHahahahah çok komik . Bu ne ? Ajajjsjq
ben kimseye vermem la fotoğraf değerlendirecek kadar elit birisi olduğumu düşünmüyorum öyle muhabbete baktm boşmuş geri gidiom qowdpqpwgokqwgsen benimkine ver oyu reis gerisini boşver
sen gel baim şöyle - gel gel ver bakimben kimseye vermem la fotoğraf değerlendirecek kadar elit birisi olduğumu düşünmüyorum öyle muhabbete baktm boşmuş geri gidiom qowdpqpwgokqwg
binavi yıvdıvımsen gel baim şöyle - gel gel ver bakim
Oy istiyor alo dospsdmalssen benimkine ver oyu reis gerisini boşver
Hayır o öyle değil xowpsmslasHahahahah çok komik . Bu ne ? Ajajjsjq
ahahahah daha demin dilenan kimdi 6-7 kişiyi tagleyip ahahahahaOy istiyor alo dospsdmals
ahahhahahhahahaha komik şey seni belki manzara olacak kadar güzel olabilirsin ( değilsin ) ama için boş.Hocam kendi fotomu atıp en güzel manzara ben mi diyim illaa
Gözün gördüğünü kuldan saklamam gülüm 😬Hadi lan ordan
Oy atın demedim ki konuya bekleniyorsunuz dedim ahahhahaahahahah daha demin dilenan kimdi 6-7 kişiyi tagleyip ahahahaha
Diğer attığım fotolara da bak lanGözün gördüğünü kuldan saklamam gülüm 😬
ahahahahahah R yapma ahahahahOy atın demedim ki konuya bekleniyorsunuz dedim ahahhaha
Buna sen mi karar veriyorsun eth içim neden boş oluyor senin iyi olduğun alan bilişim olabilir ben anlamıyor olabilirim ama benim ilgi alanlarım farklı tanımadığın insanlar hakkınds yorum yapma benden sana abla tavsiyesi eğlencesine açtık bunu unutma çok da kasmaahahhahahhahahaha komik şey seni belki manzara olacak kadar güzel olabilirsin ( değilsin ) ama için boş.
Ee gülüm yazı orda git bakkkahahahahahah R yapma ahahahah
HADİ LAN ORDAN NİYE ÇAĞIRDIĞINI ANLMAYACAK KADAR APTAL DEĞİLİZ AHAHAHAHAHEe gülüm yazı orda git bakkk