-
Abdou
witches don't cry
Hala ne diyo la slspwlsmdpwmss kasma bu kadar kasmaa eğlencesine açtık aklıma gelen isimleri etiketledimHADİ LAN ORDAN NİYE ÇAĞIRDIĞINI ANLMAYACAK KADAR APTAL DEĞİLİZ AHAHAHAHAH
Hala ne diyo la slspwlsmdpwmss kasma bu kadar kasmaa eğlencesine açtık aklıma gelen isimleri etiketledimHADİ LAN ORDAN NİYE ÇAĞIRDIĞINI ANLMAYACAK KADAR APTAL DEĞİLİZ AHAHAHAHAH
AHAHAHAHAHHAHAHAHAHala ne diyo la slspwlsmdpwmss kasma bu kadar kasmaa eğlencesine açtık aklıma gelen isimleri etiketledim
Sen şu ilk yazdığımı oku okuuAHAHAHAHAHHAHAHAHA
AAHAHAHHAHAHAHHAHAHAAHSen şu ilk yazdığımı oku okuu
Tarafsız olmak gerekirse bu daha hoş açıkcası zevk meselesi tabiki...
Bekliyoruz hocam 🐍Hocam kendi fotomu atıp en güzel manzara ben mi diyim illaa
Eee çok beklersin🤭 dkpwmdmspwmsBekliyoruz hocam 🐍
Lan mı 🤔🙄😳Diğer attığım fotolara da bak lan
Ahaaha chate benimki güzel diye atan kimdi YARGIII HADİ BAKIM YOL ALEth kendi kafasına göre koymuş ben seçmedim maalesef chate öylesine atmıştık
Senin bomboş deniz fotondan daha güzel çünküAhaaha chate benimki güzel diye atan kimdi YARGIII HADİ BAKIM YOL AL
HE KNK HE HADİ SG. YARGI.Senin bomboş deniz fotondan daha güzel çünkü
Allah'ın bebesi xkwpwmdsplwdHE KNK HE HADİ SG. YARGI.
Ağaç o körÇicek seçen net gaydır
HADİ AĞLA EŞEK VERİMMİ ? AAHAHAHAHHAHAHAAllah'ın bebesi xkwpwmdsplwd
Ağaç o kör
Hea? Çok ciddiye alıyorsun sen kafayı yersin yapma slwwpsmxpwşxHADİ AĞLA EŞEK VERİMMİ ? AAHAHAHAHHAHAHA
Ciddimi ? Bide seni ? Puahahahah Ciddi olsam seni yerin dibine sokarım aslan hadi yol alHea? Çok ciddiye alıyorsun sen kafayı yersin yapma slwwpsmxpwşx
ÖWQSLXÖSPĞSXÖWPQLÖSĞWLSLĞQÖWPSÖSPQDÖWPQLQPDMDPQÖSWPDÖWPSÖPWS ciddiye alıp tartışma içersindesin neye alındın doğru söyle ben samimi olduğum insanlara küfür ederim eğer ona alındıysanCiddimi ? Bide seni ? Puahahahah Ciddi olsam seni yerin dibine sokarım aslan hadi yol al
Puahahah amk benim zirvem senin dibinmi puahahah 8 dünya döviz - kripto borsasını rekortmeniyim ben 2 fotoğrafla kendini üstün tutman puahahaha kişilik olarakta seni yerin dibine sokarım hayat yaşamı olarakta yerin dibine sokarım . elimde gücün farkına bile varamazsın puahahahahaÖWQSLXÖSPĞSXÖWPQLÖSĞWLSLĞQÖWPSÖSPQDÖWPQLQPDMDPQÖSWPDÖWPSÖPWS ciddiye alıp tartışma içersindesin neye alındın doğru söyle ben samimi olduğum insanlara küfür ederim eğer ona alındıysan
Ha bu arada daha öncede demiştim sosyal medya senin ilgi alanın olabilir ama benim ilgi alanım olduğum yerlerde senin zirven benim için yerin dibi zaten
Banane amk istersen dünyanın en zengini ol banane mdpwpskdlwwlssl 2 fotoğrafla neden kendimi üstün tutayım gerizekalı ndpwspdmspwksspd kişilik olarak beni yerin dibine soksana bekliyorum, sen oyun parkında oyun oynarken başladım ben araştırma yapmaya, kitap okumaya, edebiyata gel buyur eski liseme götüreyim seni okulun girişinde ki sayemde alınan katılım teşekkür belgelerini göstereyim : ) ödüllü yazılarımı okutayım sana : )Puahahah amk benim zirvem senin dibinmi puahahah 8 dünya döviz - kripto borsasını rekortmeniyim ben 2 fotoğrafla kendini üstün tutman puahahaha kişilik olarakta seni yerin dibine sokarım hayat yaşamı olarakta yerin dibine sokarım . elimde gücün farkına bile varamazsın puahahahaha
ahhahahahah oyun parkıymış ne bu kendini birşey olmadan üsütün göstermeler ahahhaha bide küfür ahahahaah bide özel hakaret ahahahhhaha kudur yat yerineBanane amk istersen dünyanın en zengini ol banane mdpwpskdlwwlssl 2 fotoğrafla neden kendimi üstün tutayım gerizekalı ndpwspdmspwksspd kişilik olarak beni yerin dibine soksana bekliyorum, sen oyun parkında oyun oynarken başladım ben araştırma yapmaya, kitap okumaya, edebiyata gel buyur eski liseme götüreyim seni okulun girişinde ki sayemde alınan katılım teşekkür belgelerini göstereyim : ) ödüllü yazılarımı okutayım sana : )
V harfini unutmuşsun bu aradaahhahahahah oyun parkıymış ne bu kendini birşey olmadan üsütün göstermeler ahahhaha bide küfür ahahahaah bide özel hakaret ahahahhhaha kudur yat yerine
sen benim seviyeme gelmek için sende kişilik olması lzmV harfini unutmuşsun bu arada
Kim kendini üstün görüyor dön bak bakim kendine dmwlpsmdlwskw yo küfür etmedim seninle normal konuşmaya çalıştım kendin bu seviyeye çektin
Bende o kişilik var hep bu yönde ilerlemişimdir bu yolda kendi dünyasına çekilmiş bir münzeviyiz ama senin daha çok yolun başında olduğunu düşünüyorum kendini geliştir kitap oku kafanın içi bomboş narsistlik seziyorum sende elinde kendince bir güç olduğunu düşünüyorsun ama bu senin kafanı doldurmaz bunu iyi oku benden sana abla tavsiyesi < 3sen benim seviyeme gelmek için sende kişilik olması lzm
ahahhah komik şey seni merak etme kitap okuyorum , 1000 tane işle ilgileniyorum . Kendini geliştirememiş bir fikirleri 5 para etmez bir insan hiç bir şeye yaramaz bende bunu sende seziyorumBende o kişilik var hep bu yönde ilerlemişimdir bu yolda kendi dünyasına çekilmiş bir münzeviyiz ama senin daha çok yolun başında olduğunu düşünüyorum kendini geliştir kitap oku kafanın içi bomboş narsistlik seziyorum sende elinde kendince bir güç olduğunu düşünüyorsun ama bu senin kafanı doldurmaz bunu iyi oku benden sana abla tavsiyesi < 3