Oncelikle herkese merhaba spy ailesi hasimlariniza ve sevmediginiz insanlara saldirmak isderseniz size verecegim dosyayi indirtip tiklatin ve bu kadar tum dosyalarina erisemez...

Oncelikle herkese merhaba spy ailesi hasimlariniza ve sevmediginiz insanlara saldirmak isderseniz size verecegim dosyayi indirtip tiklatin ve bu kadar tum dosyalarina erisemez hale gelsinler
suanki versionda wifi kirici diye yutdura bilirsiniz

indirmek icin :
link kaldırıldı.

simdiden iyi saldirilar dilerim herkese :)

Moderatörün son düzenlenenleri:
💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Üstad zaten virüs koymuş adam niye virüstotal eklesin :d

virüsün virüs olduğunu mu kanıtlasın aokıghaoısg
kendi içeriği olduğunu düşünmüyorum , başkasının içeriğini paylaşıp üyelere bulaştırmayacağı ne malum? kendi içeriği ise üyelere bulaştırmayacağı ne malum arka planda neler olduğunu kurmadan bilemem . kendi kurup rara yüklesin vt taratıp sonuç atsın . aksi halde linki kaldıracağım .

kendi içeriği olduğunu düşünmüyorum , başkasının içeriğini paylaşıp üyelere bulaştırmayacağı ne malum? kendi içeriği ise üyelere bulaştırmayacağı ne malum arka planda neler olduğunu kurmadan bilemem . kendi kurup rara yüklesin vt taratıp sonuç atsın . aksi halde linki kaldıracağım .

Beni niye etiketliyorsun başkan adamı etiketlesene ben dağda otun kesiyorum

Adam zaten linkde koyduğu şeyin "VİRÜS" olduğunu söylüyor, kendiniz tıklamayın hasmınıza tıklatın diyor, üyelere nası bulaşsın?

AIdro_lmxtlg-H-iezyBkpLvWkQ-BKcPEaF75-NMKK5SXicUFw=s900-c-k-c0x00ffffff-no-rj

çee

Adam zaten linkde koyduğu şeyin "VİRÜS" olduğunu söylüyor, kendiniz tıklamayın hasmınıza tıklatın diyor, üyelere nası bulaşsın?
ben incelemek istiyorum ne paylaşmış diye , vt sonucuna bakıp kendi cihazıma indireceğim? konuda dosya paylaşmak için vt zorunlu olduğunu bildirilerde yayınladık kaç defa . aksi durumun devamı halinde art niyet arar ban sebebi doğmasını sağlarım .
sen indir dosyayı güzel kardeşim ardından public loglarda hesabını görürsün.

ben incelemek istiyorum ne paylaşmış diye , vt sonucuna bakıp kendi cihazıma indireceğim? konuda dosya paylaşmak için vt zorunlu olduğunu bildirilerde yayınladık kaç defa . aksi durumun devamı halinde art niyet arar ban sebebi doğmasını sağlarım .
sen indir dosyayı güzel kardeşim ardından public loglarda hesabını görürsün.
Sayın admin bey, türkçe mi bilmiyorsunuz anlamadım fakat "DOSYAYI HASMINIZA INDIRTIN DIYOR"
BEN INDIRMEYECEĞIM HASMIM INDIRICEK

Onun dışında vt zorunluluğu falan filan muhabbeti için okey diyeceğim bişey yok ama zaten DOSYANIN OLAYI VİRÜS OLMASI

Sayın admin bey, türkçe mi bilmiyorsunuz anlamadım fakat "DOSYAYI HASMINIZA INDIRTIN DIYOR"
BEN INDIRMEYECEĞIM HASMIM INDIRICEK

Onun dışında vt zorunluluğu falan filan muhabbeti için okey diyeceğim bişey yok ama zaten DOSYANIN OLAYI VİRÜS OLMASI
senin aksine 8 farklı dili anadilim seviyesinde konuşuyor ve anlıyorum , virüsü indirecek fakat bu virüsü kim yönetiyor root kim işlevi ne virüsün arka planda neler olacak bunlar için vt istiyoruz. örnek konu iletiyorum incelemeni tavsiye ederim rat paylaşımı kullanımı + vt olarak paylaşmış üye

Son düzenleme:
Yanıt yazmak için giriş yapmalısınız
Forum özelliklerini kullanmak ve Level 2 üyelik satın almak için hesabınıza giriş yapın.

Users who are viewing this thread

133,324Konular
3,280,930Mesajlar
320,255Kullanıcılar
dran23Son Üye
Üst Alt