Hayati Derecede Önem Arzeden Konu Hakkında Yardım İstiyorum

Selam arkadaşlar bir VDS sahibi VDS'sinin içersindeki dosyaları tescil ettirdi diyelim, her neyse VDS bilgilerini bir bireye vermesi ve giriş izni vermesi durumunda bireyin VDS...

Selam arkadaşlar bir VDS sahibi VDS'sinin içersindeki dosyaları tescil ettirdi diyelim, her neyse VDS bilgilerini bir bireye vermesi ve giriş izni vermesi durumunda bireyin VDS içersindeki dosyaları dosya.tc aracılığıyla kendi PC'sine indirmesi durumundan sonra VDS sahibinin buna itirazı olmamasına rağmen bireyle sorun yaşadıktan sonra bireyin dosyaları kullanması/paylaşması durumunda dosyaların tescilli olduğunu belirtmesi durumunda birey dosyaları paylaşırsa suçlu durumuna düşer mi? teşekkürler şimdiden.

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Önce bı sakin ol bir daha yaz Türkçeyi katletmişsin.
Bro diyelim sen herhangi bir firmadan VDS aldın ve bir coddersin marka falan açıp VDS içersindeki tüm dosyaları tescilletiyorsun.

Fakat senle ben ortak gibi bir şeyiz bana vds bilgilerini ve giriş iznini veriyorsun ben giriş yapıyorum oradaki bazı dosyaları dosya.tc yükleyerek kendi PC'îmden indiriyorum.

Sonra ben bu dosyaları kullanmak/paylaşmak istediğimde VDS sahibi bana tescili yeni belirtiyor yani bu dosyaları alırken de giriş izni verirkende dosyaların tescilli olduğunu belirtmiyorsun sonra baya net ve detaylı konuşarak tescilli olduğunu belirtiyorsun (belge falan da atmadı ama diyelim ki tescilli) ve beni dava ediyor.

Ben bu olayda suçlu durumuna düşer miyim yapacak bir şey yok baya karışık bir konu ama anca bu kadar açıklayıcı olur.

Bir de tescilli olduğunu kanıtlaması için hangi belge ya da kanıtlar lazım onlarıda yazabilirsen süper olur kral.

132,899Konular
3,283,969Mesajlar
318,159Kullanıcılar
Feyzu06Son Üye
Üst Alt