.
eyw reis xDçok romantik bir durum, tebrikler gelişimini sürdürmen dileğiyle..
Üstad bu sitede nasıl 2 yıldız veya 3 yıldız oluyoruz.çok romantik bir durum, tebrikler gelişimini sürdürmen dileğiyle..
Üstad bu sitede nasıl 2 yıldız veya 3 yıldız oluyoruz.
Vallaha yeni farkettim üstadım. Nasıl oldum ben 2 yıldız. Bu yıldız sistemi nasıl işliyor anlatabilir misin.iki yıldız olmuşun zaten
İyi taktikmiş. Ah keşke gerçek hayatta olsa.yatmadan önce bi besmele sonra mec beni 2 yıldız, 3 yıldız yapar inş diyorsun 3 kulhu 1 elham ile operasyon başarıyla sonuçlanmış oluyor
Vallaha yeni farkettim üstadım. Nasıl oldum ben 2 yıldız. Bu yıldız sistemi nasıl işliyor anlatabilir misin.
ayn öyle kardeş yemin ederim direk linuxu kapattım millete hava atmaya başladım xDeski anilar geldi aklima ilk siteyi hackledigindeki o duygu o hayaller o gurur o arkadaşlara hava atmalar falan derken güzel bir duygu yeni oldugunu biliyorum yaşin gençse fazla uraşma dostum bu bok baya kafayi taktirir evren gibidir git git bitmez.
eski anilar geldi aklima ilk siteyi hackledigindeki o duygu o hayaller o gurur o arkadaşlara hava atmalar falan derken güzel bir duygu yeni oldugunu biliyorum yaşin gençse fazla uraşma dostum bu bok baya kafayi taktirir evren gibidir git git bitmez.
Eyw Kardeşim Senin YolundayızDaha iyi yerlere gelmen dileğiyle dostum![]()
aradığım yorum buydu sanırımeski anilar geldi aklima ilk siteyi hackledigindeki o duygu o hayaller o gurur o arkadaşlara hava atmalar falan derken güzel bir duygu yeni oldugunu biliyorum yaşin gençse fazla uraşma dostum bu bok baya kafayi taktirir evren gibidir git git bitmez.