Hdp’nin Çanakkale Twitter Hesabı Hacklendi

Terör örgütü pkk’nin siyasi kanadı Hdp Twitter hesabı hacklendi. https://lamerhaber.com/2017/08/04/hdpnin-canakkale-twitter-hesabi-hacklendi/

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zeus Kardesim İcraat Görelim. Zaten Yapamayacağın şey değil. Skullz eline saglık

zeus çok boş birisin birader. sadece konuşup boş boş sitelere basıyorsun hiç önemli bir icraatini görmedim.

Regue mi tolga nerdesin lan granici kankam ve zeus her sikime yirtik dondan cikar gibi atlama illa bi sikim diyeceksen icraat goster laf ebeligi yapma burda gevsek

İlk Öncelikle @Fl0ry Kardeşim İnsta Hacklemeyi Bıraktım Web Hacka Yogunlaştım iki @./Darkfeyz Sikigi "Banım Yeni Açilmasaydi Sizin Gibi Lamerleri Sikmek En Zevk Aldığım Şeydir Ugrasmiyacam Senle

Bak, küfür etmek istemiyorum. Zeus o çıtanı aşıyorsun. Haddini bil. O küfür ettiğin DarkFeyz'e varya ömrün boyunca çalışsan yetişemezsin.
Aramızdaki fark bu zeus, sen banlanıyorsun dimi. O banlanmıyor. Nasıl davranacağını bildiği için. Insta'yı geç, twitter, facebook, web. Hepsinde senden bin kat iyi. Fazla konuşma sesini ben keserim senin.

Bak, küfür etmek istemiyorum. Zeus o çıtanı aşıyorsun. Haddini bil. O küfür ettiğin DarkFeyz'e varya ömrün boyunca çalışsan yetişemezsin.
Aramızdaki fark bu zeus, sen banlanıyorsun dimi. O banlanmıyor. Nasıl davranacağını bildiği için. Insta'yı geç, twitter, facebook, web. Hepsinde senden bin kat iyi. Fazla konuşma sesini ben keserim senin.
Sen kimsin birader ikidakkaa adam oldun mod olduğumdan belli sana bisey oluyor ona yetisemesin lafını tekrar düşün ıcraat görelim ;)

Sen kimsin birader ikidakkaa adam oldun mod olduğumdan belli sana bisey oluyor ona yetisemesin lafını tekrar düşün ıcraat görelim ;)
İcraat mı görelim ? :D

Konularıma bakarak icraatlerimi görebilirsin. Ben pek konu paylaşmam. Paylaşırsam önemlidir. Seninkiler dork ile dump edilen siteler. Benimle yarışa girmeni pek önermem. Ne Sosyal Medya'da ne de Site'lerde. İcraatlerimle toz duman ederim seni.

İcraat mı görelim ? :D

Konularıma bakarak icraatlerimi görebilirsin. Ben pek konu paylaşmam. Paylaşırsam önemlidir. Seninkiler dork ile dump edilen siteler. Benimle yarışa girmeni pek önermem. Ne Sosyal Medya'da ne de Site'lerde. İcraatlerimle toz duman ederim seni.
Sana söyleyen kim okukan yazman yokmu darkfeyze diyorum ayrı yeten senin gibiler beni toz edemez konuuu kirletmek istemiyorum istediğini söyle .

Sana söyleyen kim okukan yazman yokmu darkfeyze diyorum ayrı yeten senin gibiler beni toz edemez konuuu kirletmek istemiyorum istediğini söyle .

DarkFeyz benim abimdir. Ona söylersen bende çıkışırım, ayrıca küfür ediyorsun. Lan daha ne kirleteceksin, küfür ediyorsun sonra kirletmek istemiyorum diyorsun. Çekil git şurdan. Git başka yerde kuyruk acısı çek.

ya sen ne boş bi çocuksun amk yaşın kaç senin bebeler gibi onu ver bunu ver diyor . bir sikim yediğin yok çer çöp sitelere sql den girmekten başka bir bilgin yok burada millete laf yetiştirmeye çalışma bari siktir gitte üç beş bişey öğren

ya sen ne boş bi çocuksun amk yaşın kaç senin bebeler gibi onu ver bunu ver diyor . bir sikim yediğin yok çer çöp sitelere sql den girmekten başka bir bilgin yok burada millete laf yetiştirmeye çalışma bari siktir gitte üç beş bişey öğren
Android Bukadar ini Yapiyorsam Pcddn Kralıni Yaparım Androidtende Hedeflerim Var lamer devil Hangoust a gelsin adam gibi konuşalım arkadaşla :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,819Konular
3,271,658Mesajlar
316,282Kullanıcılar
KaplanphpsSon Üye
Üst Alt