Hdp’nin Çanakkale Twitter Hesabı Hacklendi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aga siz neyin kafasındasınız?

Herkes birbirine bir şeyler söylüyor herkes birbirini ezmenin peşinde. Amk adam gibi takılın şu forumda la

Kimin ne olduğu belli lafa, söze etikete gerek yok. Benim babam seni döver tipi muhabbetlere de gerek yok kimse kendini başkasına anlatmasın, yormasın.

Adam akıllı muhabbet edelim şu amk forumunda @Mectruy

Zeus pici icraatini reeldede gorelim ha ? 4 gun sonra istanbula geliyorum adres var mahallende sikicem seni yermi götun

beyler sakin
Aga siz neyin kafasındasınız?

Herkes birbirine bir şeyler söylüyor herkes birbirini ezmenin peşinde. Amk adam gibi takılın şu forumda la

Kimin ne olduğu belli lafa, söze etikete gerek yok. Benim babam seni döver tipi muhabbetlere de gerek yok kimse kendini başkasına anlatmasın, yormasın.

Adam akıllı muhabbet edelim şu amk forumunda @Mectruy
mectruy search googlea full hd anime izle animespy anime yeni bölümler animekidz

Ahah senmi beni sikiceksin ahaha :D :D ulan yolda gorsen korkar yolunu cevirirsin sut kuzusu :D adresini verde aglayan anani bi guldurelim koccum :))

Anasini **Küfürbaz** istanbulda olsam gelip sikecektim seni orda değilim
ana bacı niye katıyosun lan durduk yere şeref yoksunu piç. amınasoktuğumun asalak gavatı anca konuş başka bi sikime yarama gidip adminlere yalan rütbe almak için. boyunun yetmediği adamlara laf atma

Ya aksam 10 dan sonra evden cikamazlar adres ver deyince hemen dumen tutsrlar yok istanbulda degilim yok burda degilim oldugun yeri soyle seni orda sikeyim :)

ulan grlicem lan yalovaya adresini ver telefonjnuda ver simdi ariyicsm seni cabuk ver lan

Adamlar şurda ağzını bozmuyorken, daha doğrusu bozmamaya çalışıyorken sen neden hala ana bacı yapıyorsun lan it herif. Senin zaten banın yok muydu önceden kalan. Şimdi hesabını mı sildirmek istiyorsun ? Senin bende de kredin bitti ZEUSCOBRA. Açık açık söylüyorum, bizi uğraştırma eğer erkeksen kendin siktir git ya da biz seni yollayalım. HADİ EYVALLAH

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,818Konular
3,271,647Mesajlar
316,280Kullanıcılar
AethelraSon Üye
Üst Alt