Hedef Profili Hackleme.SM taktikleri

Herkese iyi geceler öncelikle.Gördüğüm kadarıyla kendi alanında iyi olanlar veya bilgi sahibi olanlar konu paylaşımlarına başlamışlar.Benimde çorbada tuzum olsun dedim. Alıntı...

Herkese iyi geceler öncelikle.Gördüğüm kadarıyla kendi alanında iyi olanlar veya bilgi sahibi olanlar konu paylaşımlarına başlamışlar.Benimde çorbada tuzum olsun dedim.

Alıntı yoktur.

Evet hedef profil dediğimizde bu bir
facebook,twitter,gmail veya bir hack grubunun üyelerimin hesabıda olabilir.Öncelikle sosyal medya hesabı hackeyecekseniz öncelikle kurban hakkında ve çevresindekiler hakkında bilgi toplamalısınız.
Daha sonrada onu kandırmaya çalışmalısınız.

Örnek: Kurbanın adı Sallıyorum Ali Gamsız.Facede en sevdiği oyun bağımlısı yani araştırdım.Neymiş işte diyelim Çanak okey.İşte koz.Bunu kandırabiliriz bu kozla.

Hadi başlayalım:
Öncelikle bir face açalım.
Şimdi En çok oyun oynadığı arkadaşını taklit edelim.
Evet şimdide mesaj atalım ve diyelim.Merhaba Ali yeni hesap 3691 puanım var.Kampanyada verdiler.
Evet kurban tuzağa girmek üzeredir.
Kurban sorar ve bizde çalacağımız linki verip girmesini sağlayacaz.
Girdimide zaten bam bam bam.

Önemli: Hedef hesabı hacklemede sosyal mühendislik kadar sabır ve sükunette önemlidir.
1 Ayt üyesinin hesabını ele geçirip banlatmak için 8 kere kayıt olup ona özelden konuşcak link tıklatmak gibi.Bunu deneyimledim.Her neyse
Yani anlayacağınız hedef heasabı almak için Kandırma beceriniz,Sabrınız Ve Hackerliğiniz
Üst seviyeye taşımalısınız.

HAYIRLI GECELER BEYLER...

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
132,196Konular
3,276,491Mesajlar
317,097Kullanıcılar
akreixSon Üye
Üst Alt