Hepinize şimdiden teşekkür ederim abilerim kardeşlerim.

Selam, yeni bir üyeyim yaşımdan dolayı coin alamıyorum coin atabilir misiniz rica etsem çokta gözüm yok hiçbir şekilde gönlünüzden ne koparsa şimdiden hepinize çok teşekkür...

Selam, yeni bir üyeyim yaşımdan dolayı coin alamıyorum coin atabilir misiniz rica etsem çokta gözüm yok hiçbir şekilde gönlünüzden ne koparsa şimdiden hepinize çok teşekkür ediyorum dediğim gibi çokta gözüm yok sadece işime yarayacak bazı forumlara bakıp bilgilenmek istiyorum hepinizi cok seviyorum iyi forumlar <3

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Selam, yeni bir üyeyim yaşımdan dolayı coin alamıyorum coin atabilir misiniz rica etsem çokta gözüm yok hiçbir şekilde gönlünüzden ne koparsa şimdiden hepinize çok teşekkür ediyorum dediğim gibi çokta gözüm yok sadece işime yarayacak bazı forumlara bakıp bilgilenmek istiyorum hepinizi cok seviyorum iyi forumlar <3
Ağa 1 tane bile olsa atacaktım ama o bile yok :(

132,081Konular
3,274,942Mesajlar
316,882Kullanıcılar
sericinSon Üye
Üst Alt