Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaş dolandırıcıdır. buradan arkadaşa sesleniyorum açıklama kısmına baksa iyi olur ön ödeme diye belirttim. para hesaba yatmazsa karakol mahkeme uğraşır durursun
arkadaş dolandırıcıdır. buradan arkadaşa sesleniyorum açıklama kısmına baksa iyi olur ön ödeme diye belirttim. para hesaba yatmazsa karakol mahkeme uğraşır durursun
ben de geri ödeme yazmıştım arkadaşın sosyal medya hesabı https://www.instagram.com/kayalarbatuhan/ - Kendini çok zeki zannediyor okulu-ibanı - operatörüne kadar bulundu saat 3 civarınfa kendisi için güzel bir form dolduracağım adresi de var formu doldurdıktan sonra size atarım hocam aynısını yaparsınız mesajları siliyor kendini uyanık zannediyor
ben de geri ödeme yazmıştım arkadaşın sosyal medya hesabı https://www.instagram.com/kayalarbatuhan/ - Kendini çok zeki zannediyor okulu-ibanı - operatörüne kadar bulundu saat 3 civarınfa kendisi için güzel bir form dolduracağım adresi de var formu doldurdıktan sonra size atarım hocam aynısını yaparsınız mesajları siliyor kendini uyanık zannediyor
hocam ben bilişime şikayetde bulundum ibanı ve ismini sallıyorum buraya gerekeni siz de yaparsınız uğraşıp dursun amk evladı akrabalarına da yazdım ama engellediler bakalım ibanı TR500006200070100006896120 - BATUHAN KAYALAR
Zaten siz de bilişime ifade vermişseniz bunun hakkında 2-3 şikayet var diye kesinkes şüpheli konumuna düşmüştür ifadesinin akabinde zaten biz de bilgilendiriliriz yoğunluğa bağlı en geç 1 ay içinde çağırırlar bunu emniyete hocam merak etmeyin
Yasal Uyarı: spyhackerz.org, 5651 sayılı Kanun kapsamında “Yer Sağlayıcı”dır. Sitedeki içerikler, X, Instagram ve Facebook’ta olduğu gibi, ön onay olmadan tamamen kullanıcılar tarafından paylaşılır. Bu nedenle spyhackerz.org, kullanıcı içeriklerini veya hukuka aykırı paylaşımları izlemek, denetlemek ve araştırmakla yükümlü değildir. Site bünyesinde herhangi bir “saldırı ekibi” bulunmamaktadır ve Türkiye’deki internet sitelerine yönelik zararlı faaliyet yürütülmez. SPYHACKERZ, üyelerin bireysel olarak gerçekleştirdiği hacking içerikli forum faaliyetlerinden sorumlu değildir. spyhackerz.org adı kullanılarak bir saldırı yapılması halinde tüm sorumluluk yalnızca ilgili üyeye aittir.