Her Yerde Aranan Cookieli Sc'nin Sağlam Ajaxlogin Dosyası

Bu AJAX BANA AİTTİR. İçindeki apiyi kapatıyorum boşa denemeyin. Burak sanada hiç yakıştıramadım.
Amk @D den alıp tokat yedim diyip cocugu banlatiğın ajax ne ara sana ait olup kendi apinmiş gibi içindeki apiyi kapatabiliyon bide nasıl kapatabiliyosun anlat desem kanitla desem birtane ss dahi atamazsın GIT adamın banını açtır @Al Simmons

@D adlı uye sağlam dediği halde cocugu banlattı şimdi kendisi kendi apisiymiş gibi davranıp burağa yükseliyor. Bide api nasıl snein anlat bi bakalım ?

Burak sende 3.200e satıyodun birde bu ajax @d ye ağit uzaktan erişimi ona ait proxyi o ekliyor beraber yaptık virus totalden tartirsaniz icerisinde trojen var uzak baglanti icin @d buna satiginda bozuk cpanel log tutuyo kkullanmam diyip banlatmisti bugun konuyu gorduğumde apiyi ben kapatirdim kesinlikle bu bilinde ait deil bide yalan atiyor kolpa

icerisinde trojen var uzaktanerisim için proxy eklemek icin kisa sureligine kapaniyor. Sonra aktif edilir. Kullanim vs bilmeyenler kullanip sikmesin apiyi bu yavsak bilind 190 a mı ne aldı @d den free dagitmiş kolpa sonra kendininmis gibi milletim paylasimina laf atiyor nasil kapatip actigini baglandigini ss video at desem konuya cevap bile yazmaz ibne

Php bilmeyen veledlersiniz amk @D nin ekmeğini yiyin burda garip hayat

@Mectruy @Mehmet @Al Simmons @D yi patlak ayıplı mal satıyo diye banlatıp sonra kendisi kendi malıymış gibi apiyi kapatıyorum demesi yada yayması ne demeli ADALETMİ dosyanın adı bile @D nin atigi adla ayni

131,655Konular
3,270,119Mesajlar
315,703Kullanıcılar
abbababaSon Üye
Üst Alt