Sayın Yetkililer, Forma yeni giren arkadaşlar kuralları okumayıp herkesin paylaşımlarını bilerek çalıyorlar veya linklere virüstotal eklemiyorlar herkes şikayetçi bence...
Merhaba @jaxy, @Mectruy ve @Al Simmons bu tarz ve benzer durumlar için;Sayın Yetkililer, Forma yeni giren arkadaşlar kuralları okumayıp herkesin paylaşımlarını bilerek çalıyorlar veya linklere virüstotal eklemiyorlar herkes şikayetçi bence gezginlerin konuları incelenip onaylanıp öyle öne sürülmelidir yorumlarda tartışabiliriz.

Bu da mantıklı bir fikir ancak üyeyi bayabilir, bunun yerine; yeni katılan gezginlerin günlük konu açma sınırı 2 olabilir zaten 10 günlük üye olmadan level 2 olamıyor 10 gün içerisinde 20 konu açabilir, 20 konu ile de rahat bir şekilde level 2 olabileceğini düşünüyorum. İyi forumlar.@Mectruy Bence kısıtlama getirilirse rütbe atlanması zor olabilir onun yerine şöyle bir sistem getirilebilir. Mesela yeni gelen üye konu paylaşması için konu aç bölümüne girdiğinde otomatik olarak kurallar sitesine atacak, ordaki kuralları kabul ettikten sonra konu paylaşması yine aktifleşmeyecek.
Yaw kardeşim o kadar uğraşıyoruz ediyoruz konu açıyoruz caliyorsunuz amkOff neden gezginlere bu kadar önyargı var
Çoğul konuşma. Bir tane çalıntı konumu bulamazsınYaw kardeşim o kadar uğraşıyoruz ediyoruz konu açıyoruz caliyorsunuz amk
Aga rütbe yüksek diye korkmayın o sizin ne abiniz ne başka bir şeyiniz. Hiçbir admin rütbe ayrımı yapmaz, birisinin sizden önce gelmesi onu sizden üstün yapmaz. Eğer hatalıysa raporla korkma adminler gereğini yaparEmektar da çalıyor bazen . Genelleme yapmıyorum . Bide konuya kredi koyuyorlar rutbe yuksek diye düşük rutbeliler sikayet etmeye korkuyor . 10dan fazla konusu çöpe taşınan kalıcı banlanmali bence .
hıyar kardeşim benim hırsızlara ön yargı yokmu?Off neden gezginlere bu kadar önyargı var
Çoğul konuşmayın amına koyim sikerim tahtanızı.hıyar kardeşim benim hırsızlara ön yargı yokmu?
raporÇoğul konuşmayın amına koyim sikerim tahtanızı
Mantıklı, yeni açılan üyeliklerin ilk 10 konusu incelenmeli ve 10 onaylı konuya ulaşana kadar bu süreç devam etmeli benceSayın Yetkililer, Forma yeni giren arkadaşlar kuralları okumayıp herkesin paylaşımlarını bilerek çalıyorlar veya linklere virüstotal eklemiyorlar herkes şikayetçi bence gezginlerin konuları incelenip onaylanıp öyle öne sürülmelidir yorumlarda tartışabiliriz.